کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۲۸۶۰
تاریخ خبر:

فتوای فدراسیون مسلمانان کره درباره گوشت آزمایشگاهی

فتوای فدراسیون مسلمانان کره درباره گوشت آزمایشگاهی

بر اساس فتوای صادر شده از سوی بزرگترین سازمان مسلمانان کره‌ جنوبی، گوشت تولید شده در آزمایشگاه در شرایط خاص می‌تواند حلال باشد.

فدراسیون مسلمانان کره (KMF) در این فتوا اعلام کرد گوشت‌های آزمایشگاهی می‌تواند حلال محسوب شده و توسط مسلمانان مصرف شود، به شرط آن که از منابع و روش‌های تولید مطابق با استانداردهای حلال تأمین شده باشد.

فتوای کمیته حلال فدراسیون مسلمانان کره که  به تازگی صادر شده دومین فتوا در این زمینه در جهان است که گوشت آزمایشگاهی را به عنوان حلال معرفی می‌کند. سال گذشته حکم مشابهی توسط شورای دینی اسلامی سنگاپور صادر شده بود.

مفتی سنگاپور سال پیش اعلام کرد در صورتی که سلول‌های سازنده گوشت‌های آزمایشگاهی از حیوانات حلال گرفته شده باشد و ترکیبات نهایی حاوی اجزای غیر حلال نباشد مسلمانان مجاز به مصرف این نوع گوشت هستند.

در کره جنوبی استارتاپ Simple Planet در تلاش است گواهی حلال برای تولیدات گوشت آزمایشگاهی خود به دست آورد، تلاشی که حالا با توجه به فتوای جدید، سرعت بیشتری خواهد گرفت.

طبق فتوای فدراسیون مسلمانان کره، بررسی دقیق زیرساخت ها و فرآیندهای تولید برای صدور گواهی نهایی حلال الزامی است. اما در هر حال صدور این فتوا یک پیشرفت قابل توجه است که راه را برای تولیدکنندگان گوشت آزمایشگاهی در کره برای ورود به بازار حلال و جذب مصرف‌کنندگان مسلمان هموار می‌کند.

براساس آمار، حدود ۲۰۰ هزار مسلمان در کره جنوبی زندگی می‌کنند که ۴۰ درصد از آن‌ها در سئول ساکن هستند.

در سطح جهانی، مصرف‌کنندگان حلال یک چهارم جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهند و پیش‌بینی می‌شود بازار گوشت حلال سالانه ۷ درصد رشد کند و تا سال۲۰۳۲ ارزش آن به ۱,۶ تریلیون دلار برسد.

 

منبع: مبلغ
کدخبر: ۵۸۲۸۶۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر