کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۳۷۱۴
تاریخ خبر:

تعطیلی ۱۰ روز ترکیه از ترس مردم

تعطیلی 10 روز ترکیه از ترس مردم

اردوغان به بهانه عید فطر ده روز تعطیلی اعلام کرد

وزیر کشور ترکیه از بازداشت حدود ۱۹۰۰ نفر خبر داد و گروه‌های حقوق بشری خواستار بررسی استفاده بیش از حد از زور توسط پلیس شده‌اند. دولت اردوغان اعتراضات را «نمایشی» خوانده است. این در حالی است که رئیس جمهور این کشور در اقدامی عجیب به بهانه عید فطر ده روز تعطیلات عمومی صادر کرد.

 دولت ترکیه روز پنج‌شنبه اعلام کرد که بیانیه‌های بین‌المللی در خصوص دستگیری شهردار استانبول، اکرم امام‌اوغلو و اعتراضات گسترده‌ای که در پی آن در سراسر کشور برگزار شد، «متعصبانه» و «بی‌اساس» است. 

 
 

در این اعتراضات که به دستگیری امام‌اوغلو منجر شد، نزدیک به ۱۹۰۰ نفر از معترضین تاکنون بازداشت شده‌اند.

اکرم امام‌اوغلو، رقیب اصلی سیاسی رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه که در برخی نظرسنجی‌ها از او پیشی گرفته است، روز یکشنبه به بهانه اتهام فساد مالی به زندان افتاد و تا زمان محاکمه در بازداشت خواهد بود.

دستگیری امام‌اوغلو موجب برگزاری بزرگ‌ترین اعتراضات ضد دولتی در دهه اخیر شد و موجی از بازداشت‌ها در سراسر ترکیه به دنبال داشت.

 

منبع: فرارو

کدخبر: ۵۸۳۷۱۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر