کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۷۹۲۱
تاریخ خبر:

فرانسه استفاده از سیگارهای الکترونیکی یکبار مصرف را ممنوع کرد

فرانسه استفاده از سیگارهای الکترونیکی یکبار مصرف را ممنوع کرد

فرانسهرسماً استفاده از سیگارهای الکترونیکی یکبار مصرف موسوم به «پاف» را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش هفت صبح و به نقل از ایسنا، روزنامه Le Parisien گزارش داد این قانون به اتفاق آرا توسط پارلمان فرانسه در ۱۳ فوریه تصویب شد و هدف از آن،‌ محدود کردن مصرف نیکوتین در بین جوانان است.

بنابر مقررات جدید، فروش، توزیع و ارائه رایگان دستگاه‌های سیگار الکترونیکی از قبل پر شده و غیرقابل شارژ ممنوع می‌شود اما برای کارتریج‌های قابل شارژ مجدد اعمال نمی‌شود.

این ممنوعیت که توسط «فرانچسکا پاسکوینی»، معاون سابق حزب سبز پیشنهاد شده بود به دنبال دو سال کار قانونگذاری از جمله مشورت با کمیسیون اروپا صورت گرفت.

قانونگذاران از پاف‌ها به دلیل هدف قرار دادن مصرف‌کنندگان جوان با طعم‌های شیرین، بسته‌بندی‌های رنگارنگ و قیمت‌های پایین انتقاد کردند.

 یکی از مقامات در این باره گفت: این بازار، بی‌شرمانه کودکان را هدف قرار می‌دهد.

کمیته ملی مبارزه با استعمال دخانیات این قانون را ستایش کرد اما هشدار داد که تولیدکنندگان ممکن است از نواقص احتمالیِ آن سوء استفاده کنند و به فروش سیگارهای الکترونیکی طعم‌دار یکبار مصرف با شارژ مجدد به طور محدود ادامه دهند.‌

این ممنوعیت در حالی صورت می‌گیرد که نگرانی‌های جهانی در مورد محبوبیت سیگارهای الکترونیکی و دستگاه‌های مشابه که اغلب به عنوان جایگزین‌های ایمن‌تری برای سیگار کشیدن سنتی به بازار عرضه می‌شوند، افزایش یافته است.

سال گذشته، سازمان جهانی بهداشت از دولت‌ها خواست تا با ممنوع کردن یا تنظیم دقیق این محصولات، از جوانان در برابر تنباکو، سیگارهای الکترونیکی و سایر محصولات مرتبط با نیکوتین محافظت کنند.

سیگارهای الکترونیکی از مدت‌ها قبل وارد بازار شده‌اند و برخی پزشکان آن را برای ترک سیگار توصیه می‌کنند. با این حال در مورد تاثیر ترکیبات سیگارهای الکترونیکی و اثر آنها بر ریه‌ها و رگ‌های خونی‌ اطلاعات زیادی وجود ندارد و حتی اگر نسبت به سیگارهای معمولی، مواد سمی کمتری داشته باشد، عوارض طولانی‌مدت آنها هنوز کاملا شناخته نشده است.

 

کدخبر: ۵۷۷۹۲۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر