روزنامه هفت صبح، آرش خوشخو | صفحه اول روزنامه اطلاعات ۹‌مرداد ۱۳۵۶ درباره لغو فروش هفت هواپیمای آواکس به ایران است که از قرار کنگره آمریکا مخالفت کرده است. یکی از تیترهای بامزه یادآوری نقاط ضعف تیم ملی توسط رضا پهلوی بوده است. از قرار حشمت مهاجرانی با جناب ولیعهد جلسه داشته و رضاپهلوی ۱۶ساله از مهاجرانی خواسته که در سفر به استرالیا نتیجه‌ای بهتر از سال ۱۳۵۲ کسب کنند.

سالی که ایران در بازی رفت انتخابی جام‌جهانی با سه گل مغلوب استرالیا شده بود.در صفحه حوادث آمده که ۱۴۸نفر در حوادث رانندگی تهران کشته شده‌اند.در صفحه سینما هم چند فیلم جدید اکران شده که یکی ازآنها ایرانی بوده با نام خاتون.با شرکت فرامرز قریبیان و هاله؛‌ساخته رضا میرلوحی. دهم مرداد ۱۳۵۶ مصادف با نیمه شعبان بوده و تعطیل.

یازدهم مرداد ۱۳۵۶ در صفحه اول روزنامه خبر دندانگیری پیدا نمی‌کنید.در صفحه ۳ خبری کار شده از مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان که برای درک علل طولانی شدن پروژه‌های ساختمانی آموزش‌وپرورش،‌دفتر کار خود را به ساختمان یک مدرسه نیمه تمام دخترانه برده است.مدیرکل قول داده ساختمان‌های نیمه تمام پنج مرکز فرهنگی در زاهدان و دانشسرای این شهر را تا مهرماه تحویل دهد.صفحه ۱۰ گزارش دومین بازی دوستانه تیم ملی مقابل تیم امید شوروی بوده که این بار به تساوی یک - یک رسیده‌اند.

غفور جهانی روی پاس حسین فرکی برای ایران و شنگلایا برای شوروی گل‌ها را زده‌اند.در همین صفحه هم خبر رسیده که تیم بسکتبال شوروی در مهرماه برای چند بازی دوستانه به ایران می‌آید. از قرار روابط ورزشی ایران و شوروی حسنه بوده است.حادثه‌جویان و دختر آتشپاره فیلمی با شرکت لی ماروین ‌و عشق‌های چارلی چاپلین که نمی‌دانیم به کدام فیلم چاپلین مربوط می‌شود به پرده سینماهای تهران رسیده‌اند.

همینطور فیلمی با نام بکن بائر آقای فوتبال که خدا می‌داند چطور سرهم‌بندی شده و به برنامه سینما ادئون بدل شده است. دو قمه‌کش بازارچه حمام نواب هم دستگیر شده‌اند. رضا رشتویی ۲۶ساله و رضا طاهری ۲۵ساله.در مراحل پی کنی یک خانه در خیابان روزولت (مفتح) ساختمان فرو می‌ریزد و پنج کارگر کشته می‌شوند. فرامرز قربانی،جهاندار قربانی،‌علی حسن‌پور،‌سیدباقر علی مرادی و نیازعلی ببری‌پور.

در صفحه اول روزنامه ۱۲ مردادماه هم خبر جالبی وجود ندارد. در صفحه ۹ در قسمت تلفن خوانندگان یک شهروند تعریف کرده که در این کم آبی شاهد بوده که خانه‌ای در خیابان ویلا (نجات‌اللهی)شلنگی را از طبقه چهارم به کنار خیابان آورده و ماشین خودرا می‌شستند! در صفحه ورزشی خبر مصدومیت صادقی و عادلخانی پس از بازی با تیم امید شوروی خبر مهمی است و چقدر درآن سال‌ها شطرنج برای مردم جذاب بوده است.

تقریبا هر روز خبری از قهرمانان شطرنج ایران و جهان در صفحه ورزش منتشر می‌شده است:‌کورچنوی،‌اسپاسکی،‌کارپف و یا از ایران هم هرندی و بقیه دوستان. تقریبا پس از فوتبال،‌پربسامدترین ورزش در صفحات ورزشی شطرنج بوده است.سه فیلم جدید به اکران رسیده‌اند:‌ طعمه ظریف،‌ارثیه مرگبار و دختر شاه پریان که کارتون است.دو فیلم اول برای زیر ۱۸سال ممنوع هستند و البته یک حادثه‌ای اروپایی به اسم ماجراجوی سرگردان!

با شرکت کورت یورگنز و ناتالی دلون. ایرانی‌های روی پرده هم دو فیلم جمعه و خاتون هستند.زن جوانی هم به دادسرای تهران رجوع و شکایت کرده که شوهرم می‌خواسته مرا در دریا غرق کند. شوهر زن راغب به طلاق گرفتن است و زن راضی نمی‌شود و از قرار جمعه که در بندر پهلوی بوده‌اند (بندر انزلی) هنگام شنا،‌شوهر پای زن را از زیر آب گرفته و او را به سمت پایین کشیده که خب زن که معصومه نام دارد جان سالم به در برده است.

برای پیگیری اخبارکاربران ویژه - تک نگاریاینجا کلیک کنید.