به گزارش هفت صبح، پس از ۳۰ سال از زمان آغاز به کار Tekken، هارادا در سن ۵۵ سالگی اعلام کرد که دیگر برنامه‌ای برای کار روی این مجموعه ندارد و جدایی خود از بندای نامکو را تایید کرد. با این حال، خداحافظی او، آن هم پس از گذشت یک سال از زمان عرضه Tekken 8، نشان می‌دهد که احتمالا بخشی از برنامه‌های محتوایی این بازی برای آینده در حضور وی، نهایی شده‌اند.

اکنون نیز شرکت بندای نامکو اعلام کرده که برای سال ۲۰۲۶، آپدیت‌های بیشتری در راه انتشار برای این بازی هستند. به علاوه، با ایجاد یک فروشگاه درون‌بازی برای Tekken 8، به نظر می‌رسد به زودی، ویژگی‌های مبتنی بر لایوسرویس بیشتری در دسترس قرار خواهند گرفت.

حال در غیاب هارادا، یک تیم دونفره متشکل از کوهی ایکیدا (Kohei Ikeda) که کارگردانی دنباله هشتم سری است و مایکل موری (Michael Murray) که از توسعه دهندگان Tekken است، جانشین او شده‌اند.