رئیس سازمان اورژانس کشور از کاهش اپراتورهای مرکز ١١۵ و بهره‌گیری از هوش مصنوعی خبر داد و گفت: برای ارائه خدمات با سرعت بالاتر و دقیق‌تر به بیماران و مصدومان درصدد استفاده از هوش مصنوعی هستیم.

 

جعفر میعادفر با بیان اینکه اکنون اپراتورهای اورژانس برای تشخیص مشکل تماس گیرنده از الگوریتم‌های (فرایندهای متنابه) خاصی استفاده می‌کنند، گفت: با این روش، مدیریت بهتری برای اعزام آمبولانس اتفاق می‌افتد همچنین به کمک یک نرم‌افزار دیگر که توانایی فهم نوار قلبی در اورژانس دارد؛ نیاز به متخصصان این حوزه کاهش یافته است.

 

درباره قابلیت جدید اورژانس که امکان‌ یافتن موقعیت مکانی دارد، افزود: اکنون با هماهنگی اپراتورهای تلفن همچنین با امکان موقعیت‌یابی نشانی بیمار، حدود ٣٠٠ متر اختلاف دسترسی وجود دارد که امیدواریم به زودی این اختلاف مکان‌یابی به ۵٠ متر کاهش یابد.

 

برای پیگیری اخباراجتماعیاینجا کلیک کنید.
منبع: ایرنا