کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۱۵۰۷
تاریخ خبر:

تابستان سخت‌تری در پیش است

تابستان سخت‌تری در پیش است

وزیر نیرو: زمستان را با یک کت می‌شود سر کرد، عبور از تابستان به این راحتی نیست.

در جلسه امروز وزیر نیرو با کمیسیون انرژی مجلس، عباس علی‌آبادی توضیحات خود را از ناترازی‌های موجود در منابع انرژی و راه‌حل‌های این وزارتخانه را ارائه داد.

 

وزیر نیرو در بخشی از این جلسه با بیان اینکه ما خودمان را برای تابستان سخت آماده می‌کنیم، عنوان کرد: زمستان سخت یک کت می‌پوشیم و عبور می‌کنیم، اما عبور از تابستان به این راحتی نیست. ناترازی ما حدودا 24 هزار مگابات است. برای پشت سرگذاشتن این مشکل، و براساس مطالعات انجام شده ما در تابستان 35 هزار مگابات بیشتر از زمستان برق مصرف می‌کنیم؛ مصرف برقی که معادل دو کشور است.

 

وی با خطاب دادن محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، گفت: اجازه دهید وزارت نیرو آماده این تابستان شود، تابستان سخت تازه در راه است. تابستان گذشته بیش از 20هزار مگابات ناترازی داشتیم. پیش‌بینی می‌شود که این ناترازی به 25 هزار مگابات برسد. خدا کند که نرسد.

 

علی‌آبادی با اعلام اینکه ارتقا ذخیره‌سازی را در دستورکار قرار دادیم، افزود: روش‌های تأمین مالی متنوعی هم در دستور کار قرار گرفته‌ که باعث بهبود فضای کسب و کار در صنعت برق شده و همین امر سرمایه‌گذاران را برای حضور متمایل می‌کند. اگر این اقدامات به نتیجه برسد ما حدود 10هزار مگابات برق بیشتری نسبت به امسال می‌توانیم تولید کنیم.

 

وزیر نیرو در بخشی دیگر از حرف‌های خود با با کمسیون انرژی مجلس عنوان کرد: نگران تغییرات واحدهای مازوت‌سوز هستم. ما این واحدها را  از مدار خارج نکردیم چون در حد کامل ظرفیت از آن‌ها استفاده می‌کنیم. البته از کل واحدها، دو واحد در مدار نبودند و پلمپ بودند. ما مدت‌هاست که مکاتباتی برای رفع پلمپ این واحدها انجام داده‌ایم از دولت قبل تا دولت فعلی؛ اما هنوز به دلایل محیط‌زیستی رفع پلمپ نشدند.

 

علی‌آبادی یکی از مشکلات ناترازی برق را قاچاق سوخت دانست و از طرح‌های مقابله با آن گفت: قاچاق سوخت تنها از طریق لوله نیست، قاچاق برق هم اتفاق می‌افتد. برقی که برای ماینرها و تولید رمزارزها استفاده می‌شود قاچاق سوخت است. طرحی در دست اجراست که به صورت روزانه این واحدها را شناسایی کنیم. تاکنون توانستیم بیش از 240هزار رمزارز کشف کنیم. ما حتی برای شناسایی افرادی که ماینر دارند از مردم کمک خواستیم و برای معرفی هر نفر، جایزه یک میلیون تومانی قرار دادیم.

 

کدخبر: ۵۷۱۵۰۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر