علت احساس سرمای مداوم در بدن چیست؟

احساس سرمای همیشگی در بدن میتواند نشانهای از یک مشکل جدی پزشکی باشد؛ به همین دلیل آگاهی از علائم و پیگیری آن با مشورت پزشک اهمیت زیادی دارد.
به گزارش هفت صبح، احساس سرمای همیشگی در بدن میتواند نشانهای از یک مشکل جدی پزشکی باشد؛ به همین دلیل آگاهی از علائم و پیگیری آن با مشورت پزشک اهمیت زیادی دارد.
اگر متوجه شدید که اغلب اوقات حتی در محیطهای گرم یا مدت زیادی پس از خروج از فضای سرد، همچنان احساس سرما میکنید، لازم است این وضعیت را جدی بگیرید و با پزشک خود مشورت کنید تا علت احتمالی آن مشخص شود.
درمان احساس سرمای مداوم بسته به علت زمینهای آن متفاوت است. اگر این وضعیت بهدلیل اختلال در عروق خونی ایجاد شده باشد و فرد سیگاری باشد، ترک سیگار میتواند گامی مؤثر در بهبود باشد. همچنین، اگر دلیل آن مشکلات تیروئیدی باشد، ممکن است نیاز به مصرف داروهای خاص وجود داشته باشد.
پزشک همچنین ممکن است رژیم غذایی شما را بررسی کند تا مشخص شود آیا دچار کمبود مواد مغذی هستید یا خیر. آزمایشاتی برای تشخیص کمبودهایی نظیر ویتامین B۱۲ یا آهن تجویز میشود. در صورت نیاز، مکملهای ویتامین B۱۲ یا آهن بهصورت خوراکی یا تزریقی توصیه میشود.
در افرادی که دیابت دارند، پزشک با تجویز داروهایی برای کنترل سطح قند خون و پیشگیری از عوارضی مانند آسیب کلیوی، به مدیریت این احساس سرما کمک میکند.
راهکارهایی برای گرم نگه داشتن بدن
به گزارش «وبامدی»، اگر معاینات پزشکی نشان دهد که علت مشخصی برای احساس سرمای مداوم وجود ندارد، راهکارهایی ساده میتواند به حفظ گرمای بدن کمک کند.
از جمله این اقدامات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
پوشیدن لباسهایی متناسب با دمای بدن، مانند لباس زیر گرم و ژاکتهای ضخیم، بادگیر، کلاه یا هدبند.
نوشیدن نوشیدنیهای گرم و بدون کافئین یا الکل.
مصرف غذاهای گرم و مقوی مانند انواع سوپ که بدن را از درون گرم نگه میدارند.
خشک نگه داشتن بدن، بهویژه با تعویض لباسهای خیس، دوش گرفتن و خشک کردن بدن پس از تعریق.