کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۸۶۶۰
تاریخ خبر:
مدتی قبل با فرنگیس در تلگرام آشنا شدم...

راز جسد راننده تیبا در عشق ممنوعه

راز جسد راننده تیبا در عشق ممنوعه

دسیسه شوم برای انداختن گناه قتل بر گردن کارگر افغان بی‌ثمر ماند

هفت صبح|  مرد جوان برای رسیدن به زن مورد علاقه‌اش نقشه قتل شوهر او را اجرا کرد.متهمان با صحنه‌سازی سعی داشتند جنایت را به گردن فرد دیگری بیندازند.  سوم مرداد امسال رهگذران هنگام عبور از خیابانی در قلعه‌نو با جسد مردی مواجه شدند که با ضربات چاقو به قتل رسیده بود.

 

آنها بلافاصله با پلیس تماس گرفته و موضوع را اعلام کردند.  جسد مرد جوان در کنار خودروی تیبای سفید رنگش افتاده بود و با استعلام شماره پلاک خودرو هویت مقتول به‌دست آمد.  باتوجه به آنکه خودرو و وسایل داخل آن به سرقت نرفته بود، احتمال قتل به خاطر سرقت منتفی شد. در ادامه بررسی‌ها فرضیه‌های متفاوتی روی میز تیم جنایی قرار گرفت که یکی از آنها انتقامگیری بود. 

 

مظنون؛ مرد افغان

با به‌دست آمدن هویت مقتول به نام امیر، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت به سراغ همسر او رفتند و فرنگیس در تحقیقات گفت: شوهرم با خودرواش کار می‌کرد و در این میان مردان افغانستانی که در محدوده خانه‌مان سکونت دارند از او می‌خواستند آنها را به محل کارشان ببرد. درحقیقت شوهرم راننده آنها بود و آخرین بار برای رساندن حفیظ به محل کارش از خانه خارج شد. 

 

در حالی که زن جوان چنین ادعایی داشت کارآگاهان به سراغ حفیظ رفته و او بازداشت شد. مرد جوان در تحقیقات گفت: اینکه من با خودروی امیر به محل کارم می‌رفتم درست است اما روز حادثه با صاحب کارم به محل کارم رفتم و امیر را ندیدم. به‌دنبال اظهارات مرد افغانستانی، کارآگاهان به سراغ صاحب کار او رفته و این موضوع تایید شد و مرد افغان آزاد شد. 

 

ردپای یک مرد

در ادامه بررسی‌ها احتمال جنایت خانوادگی نیز مطرح شد و با زیر نظر گرفتن همسر امیر کارآگاهان دریافتند که او مدتی است با مردی به نام شهاب در ارتباط است. با به‌دست آمدن این سرنخ کارآگاهان به سراغ شهاب رفته و او را بازداشت کردند. شهاب ابتدا منکر ماجرا بود اما در مواجهه با مدارک پلیسی به قتل امیر به دستور فرنگیس اعتراف کرد. 

 

مرد جوان زمانی که در مقابل افسر پرونده‌اش قرار گرفت، گفت: مدتی قبل با فرنگیس در تلگرام آشنا شدم و ارتباطمان کم کم شکل گرفت. بعد از مدتی فرنگیس از مشکلات زندگی زناشویی‌اش گفت. در این مدت من به فرنگیس علاقه‌مند شده بودم و فرنگیس یک شرط پیش پایم گذاشت. 

 

او ادامه داد: فرنگیس از من خواست شوهرش را به قتل برسانم تا بعد از جنایت باهم ازدواج کنیم. من که نمی‌توانستم دوری فرنگیس را تحمل کنم شرطش را پذیرفتم. روز حادثه با هماهنگی فرنگیس به عنوان مسافر سوار بر خودروی امیر شدم. در نزدیکی محل کارم بود که از او خواستم خودرو را نگه دارد تا پیاده شوم و در یک لحظه با چاقویی که به همراه داشتم به او چند ضربه زدم و فرار کردم. از آنجایی که هیچ سرنخی از خودم به جا نگذاشته بودم تصور نمی‌کردم بازداشت شوم و بعد از مدتی هم ارتباطم را با فرنگیس دوباره آغاز کردم. 

 

با اعتراف پسر جوان به جنایت، فرنگیس نیز بازداشت شد و به قتل همسرش با همدستی شهاب اعتراف کرد. به دستور بازپرس جنایی متهم جوان در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران قرار داده شد و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

 

 

 

تازه‌ترین تحولاتحوادثرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۲۸۶۶۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر