کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۹۷۳۷۴
تاریخ خبر:

آیا قطار جوانگرایی وزیر نفت به ایستگاه شرکت ملی نفت می‌رسد؟

آیا قطار جوانگرایی وزیر نفت به ایستگاه شرکت ملی نفت می‌رسد؟

علیرضا سلمان زاده در راه رسیدن به مدیرعاملی شرکت ملی نفت، موقتا در ایستگاه مدیریت بین‌الملل شرکت نفت توقف خواهد کرد.

به گزارش هفت‌صبح، علیرضا سلمان زاده که در ابتدای مطرح شدن نام محسن پاک نژاد بعنوان گزینه نهایی وزارت نفت نامزد اصلی او برای شرکت ملی نفت بود، پس از دوره‌ای فراق و تثبیت وضعیت وزیر در مجلس به وصال رفیق دیرین خود می‌رسد.

سلمان‌زاده که در یک توافق سیاسی با مجلس جای خود را به «حمید بورد» داده بود و رای اعتماد مجلس را برای پاک‌نژاد به ارمغان آورد، در روشی آشنا از سوی وزیر نفت در انتصابات و جابجایی‌های داخل وزارتخانه به شرکت ملی نفت می‌رسد. 

در این روش پاک نژاد به صورت پلکانی و با ارزیابی و کنترل کامل هزینه‌های حاشیه‌ای ابتدا سلمان‌زاده را به مدیریت بین‌الملل نفت منصوب خواهد کرد، در حالیکه مقصد نهایی سلمان‌زاده مدیریت شرکت ملی نفت است همان چیزی که از ابتدا وعده شده بود.

تازه‌ترین تحولاتاسلایدررا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۵۹۷۳۷۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر