روزنامه هفت صبح| فرهاد حمیداوی را حتما به خاطر دارید. ایشان سه فصل پیش در مقطعی مالک باشگاه پدیده مشهد شدند و نام باشگاه به شهرخودرو تغییر پیدا کرد. اما در ادامه باشگاه آنقدر درگیر مشکل مالی و حاشیه شد که در پایان لیگ بیست و یکم به لیگ یک سقوط کرد و در ادامه امتیازش به امید وحدت فروخته شد که حتی نتوانست فصل را در لیگ یک به پایان برساند و مسابقات را نیمه‌کاره رها کرد!

حمیداوی چند ماه پیش هم در اتفاقی عجیب به عنوان مدیرفنی باشگاه شمس‌آذر قزوین انتخاب شد؛ همان تیمی که مقتدرانه قهرمان لیگ یک شد و به لیگ برتر صعود کرد. به این مساله کاری نداریم اما ماجرا این جاست که آقای حمیداوی دیروز مصاحبه کردند و گفتند: «از 3 باشگاه لیگ برتری برای مدیریت پیشنهاد دارند.»

راستش اگر این صحبت‌ها در کشوری با فوتبال حرفه‌ای و پیشرفته مطرح می‌شد، یا مدعی را به جرم تشویش اذهان عمومی دستگیر می‌کردند یا مصاحبه کننده را به جرم انتشار اخبار دروغ! و یا این که مخاطب با خواندن این مصاحبه احساس حماقت می‌کرد! اما خب در این فوتبال اصلا جای تعجب ندارد که یکی مثل فرهاد حمیداوی از 3 باشگاه لیگ برتری پیشنهاد داشته باشد.

قطعا فوتبال ایران جای امثال اوست نه یکی مثل سعید آذری که برای اولین بار در تاریخ فوتبال ایران، برنده یک پرونده شکایت در فیفا شد! اصلا جناب حمیداوی همه چیزهایی را که یک مدیر باید در فوتبال ایران داشته باشد دارند. در زمان حضور ایشان در شهرخودرو، این باشگاه حتی در مشهد هم نمی‌توانست میزبان باشد.

دیده شد که تیم در مقطعی حتی توپ برای تمرین ندارد و دروازه‌بان‌ها برای گرم کردن قبل از مسابقه با توپ‌های فرضی تمرین می‌کردند. شهرخودرو در زمان ایشان حتی پول تست کرونای بازیکنانش را هم نداشت. در مقطعی درباره ایشان شایعه دستگیری و بازداشت هم منتشر شد. خلاصه همانطور که می‌بینید ایشان همه جوره برای مدیریت در فوتبال ایران واجد صلاحیت هستند. به باشگاه‌های لیگ برتری توصیه می‌کنیم زودتر با حمیداوی مذاکره کنند وگرنه رقبا ایشان را هایجک می‌کنند!

از کجا این قدر مطمئنید آقا بیژن؟
چند روز پیش بود که خبر رسید منزل محمدحسین زاهدی‌فر داور ذخیره دربی مورد حمله قرار گرفته و تصاویری هم از شیشه‌های شکسته خانه او در فضای مجازی منتشر شد. با توجه به نارضایتی هواداران استقلال از اتفاقات دربی، به نظر می‌رسید که این حمله ممکن است کار چند هوادار کم سن و سال و احساساتی این تیم باشد. البته نمی‌توان با قطعیت گفت اما خب احتمال درست بودن این فرضیه وجود داشت.

ولی بیژن طاهری سرپرست استقلال در مصاحبه‌ای به این موضوع اشاره کرده و گفته: «مطمئن باشید کسانی که به منزل ایشان حمله کردند استقلالی نبودند چون با توجه به شناختی که از هواداران استقلال دارم هر اتفاقی که داخل زمین رخ بدهد را در همان ورزشگاه تمام می‌کنند و با خانواده و حریم خصوصی افراد کاری ندارند.» آقای طاهری! تعصب خوب است اما نه آنقدر که باعث شود غیرمنطقی حرف بزنید. ما اصلا مطمئن نیستیم که این کار زشت را یک هوادار استقلال انجام داده باشد.

حتی درصد کمی احتمال دارد که یک هوادار رقیب این کار را برای تخریب استقلال و هوادارانش انجام داده باشد اما ما برخلاف شما در این باره با قطعیت صحبت نمی‌کنیم و واقعا نمی‌دانیم شما بر چه اساسی این قدر مطمئن حرف می‌زنید! ماشالله با هر پیشکسوتی که حرف می‌زنیم مدعی می‌شود استقلال و پرسپولیس هر کدام 40 میلیون هوادار دارند. خب امکان ندارد بین این 40 میلیون، یک آدم نخاله و بی‌اعصاب پیدا شود و شیشه خانه داور دربی را با سنگ بشکند؟

این اطمینان شما از کجا می‌آید؟ با توجه به اطمینان صددرصدی آقای طاهری، دو احتمال بیشتر وجود ندارد. یا آقای طاهری فرد مجرم را دیده و می‌داند چه کسی بوده که طرفدار استقلال هم نبوده که در این صورت باید او را به مراجع قانونی معرفی کند. یا اینکه در لحظه وقوع این اتفاق از تک‌تک هواداران استقلال خبر داشته و می‌دانسته که در محل وقوع حادثه حضور نداشته‌اند. حالا از شما مخاطبان «هفت صبح» می‌خواهیم در نظرسنجی شرکت کنید و به ما بگویید گزینه اول درست است یا گزینه دوم!

تازه‌ترین تحولاتکاربران ویژه - ورزشیرا اینجا بخوانید.