روزنامه هفت صبح|داغ روز / فیلیمو بازار اکران آنلاین را داغ کرد| بازار اکران آنلاین که مدتی بود به حالت رکود درآمده بود حالا با عرضه فیلم‌های جدید توسط «فیلیمو» رونق دوباره‌ای گرفته است. این پلتفرم دور جدید اکران آنلاین را با فیلم «پولاریس» شروع کرد و بعد از آن فیلم مهم اکران امسال یعنی «علفزار» را وارد چرخه نمایش آنلاین کرد. فیلیمو بلافاصله و در قدم بعدی پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران یعنی «انفرادی» را به شکل اختصاصی اکران آنلاین کرد.

«چند می‌گیری گریه کنی 2» دیگر فیلم کمدی موفق اکران سال جاری است که آن‌هم به شکل اختصاصی از طریق فیلیمو اکران آنلاین شد. «هناس» به کارگردانی حسین دارابی تازه‌ترین فیلمی است که فیلیمو قصد دارد اکران آنلاین آن را شروع کند. این فیلم تابستان امسال روی پرده سینماها رفت و نزدیک به 5 میلیارد تومان فروش کرد. «بی‌همه چیز» به کارگردانی محسن قرایی هم قرار است به‌زودی از طریق فیلیمو وارد چرخه اکران آنلاین شود.

حذف روز/ حذف آثار ناصر تقوایی از شبکه خانگی
«ناخدا خورشید» و «ای ایران» دو اثر ماندگار و جاویدان ناصر تقوایی از بستر پلتفرم‌ها حذف شدند. این اتفاق در حالی افتاده که چندی پیش «فیلیمو» نسخه اصلاح‌شده و ترمیمی فیلم «ناخدا خورشید» را بر روی پلتفرم خود بارگذاری کرده بود. در حال حاضر به استثنای فیلم «قصه‌های کیش» که تقوایی یکی از اپیزودهای آن را کارگردانی کرده، تنها فیلم بلندی که از او در بستر پلتفرم‌ها موجود است فیلم «کاغذ بی‌خط» است.

این فیلم هم فقط در پلتفرم «فیلیمو» بارگذاری شده و دو پلتفرم دیگر هیچ اثری از تقوایی برای عرضه به مخاطب ندارند. هنوز دلیل حذف آثار تقوایی مشخص نشده است، اما شاید یکی از دلایل این امر پایان قرارداد حق‌پخش آنلاین آثار او باشد. در این صورت پلتفرم ناگزیر به حذف آثار کارگردان از بستر خود است. پیش از این برای فیلم‌های بهرام بیضایی این اتفاق تکرار شده بود.

حیف باشد روز/ بازی ضعیف افسانه چهره‌آزاد در کتونی زرنگی
افسانه چهره‌آزاد یکی از بازیگران نقش مکمل خوب سینما و تلویزیون است. بازیگری که همیشه در هر نقشی توانسته کار خود را به‌خوبی به سرانجام برساند. مدتي است از او سریال کمدی «کتونی زرنگی» از شبکه سه در حال پخش است. برخلاف انتظار، افسانه چهره‌آزاد در این سریال حضور موفقی ندارد و می‌توان با قاطعیت گفت تحت هدایت علی ملاقلی‌پور یکی از ضعیف‌ترین کارهای کارنامه‌اش را ارائه داده است.

او نقش زنی سن‌وسال‌دار را برعهده دارد، اما تیپی که چهره‌آزاد برای این کاراکتر گرفته شبیه پیرزن‌های نمایش‌های مدرسه‌ای است که در آن بازیگر برای نشان دادن سن بالای خود صدایش را می‌لرزاند. بازی چهره‌آزاد در سریال کتونی زرنگی بیشتر یادآور بازی بچه‌های مدرسه‌ای در نقش پیرزن‌هاست. در این سریال علاوه بر چهره‌آزاد، هدایت هاشمی هم حضوری بسیار ضعیف و ناامید‌کننده دارد.

تازه‌ترین تحولاتکاربران ویژه - فرهنگیرا اینجا بخوانید.