برخی رسانه‌ها مدعی شدند که (م.خ) با درجه سرتیپی نیروی قدس پیشنهاد داده در ازای ارائه اطلاعات از اماکن سری موشکی و نظامی در ایران به‌نهادهای آمریکایی، پناهندگی این کشور را دریافت کند.

در جدیدترین شایعه، برخی رسانه‌ها مدعی شدند که تعداد ۱۰ ایرانی (۶ مستشار ایرانی سپاه و ۴ کارمند سفارت) در سوریه باقی ماندند و آمریکا گفته نمی‌تواند آن‌ها را به ایران تحویل دهد.

در ادامه این ادعا آمده سفارت آمریکا در لبنان علت تحویل ندادن را درجه سرتیپی  یکی از نیروهای قدس و اعلام پناهندگی او عنوان کرده است.

آن‌ها حتی مدعی شدند که (م.خ) با درجه سرتیپی نیروی قدس پیشنهاد داده در ازای ارائه اطلاعات از اماکن سری موشکی و نظامی در ایران به‌نهادهای آمریکایی، پناهندگی این کشور را دریافت کند.

یک مقام مسئول در سپاه درباره این داستان‌سرایی جدید رسانه‌های منافقین گفت: ماندن نیروهای مستشاری ما در سوریه و پناهندگی صحت ندارد و در ادامه جنگ رسانه‌ای علیه کشورمان صورت می‌پذیرد.

31c62124-7452-4712-93bb-37aa1f4907ea

ed1a206f-cd6e-45bc-8902-49d974da541a

 

برای پیگیری اخبارسیاسیاینجا کلیک کنید.
منبع: فارس