ایسنا نوشت: وقوع حادثه در کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد، دهها مصدوم برجای گذاشت. اینجا تازهترین وقایع در خصوص این حادثه را بخوانید:
شماره یک | محمد جواد مرادیان مدیر مرکز اورژانس استان فارس از اعزام تیم ضربت برای ارزیابی منطقه حادثه کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد و تشکیل جلسه اضطراری خبر داد و گفت این حادثه آتش سوزی تا کنون ۱۱۲ مصدوم به دنبال داشته است برای امدادرسانی به مصدومان این حادثه ۱۴ دستگاه آمبولانس ۱۱۵ اورژانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۱ بالگرد به محل حادثه اعزام شده است.
شماره دو | خلیل عبداللهی مدیر مرکز مدیریت بحران استانداری فارس اعلام کرده این کارخانه ۱۵۰۰ نیرو داشته است که بلافاصله نیروها سریعا از محل حادثه خارج شدند و حادثه سریعا توسط امدادگران کنترل شد. این حادثه هیچ فوتی به دنبال نداشته است و شهروندان باید اخبار موثق و درست را به جای پیگیری کردن از فضای مجازی از منابع رسمی دنبال کنند و به شایعات در فضای مجازی توجهای نکنند.
شماره سه | حسین درویشی، مدیرعامل هلالاحمر استان فارس گفت هم گفت در پی انفجار و انتشار گازهای سمی در کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد و ناایمن بودن مسیر جم به فیروزآباد، این جاده تا اطلاع ثانوی مسدود شد و رانندگان باید از مسیر جم، فراشبند، فیروز آباد استفاده کنند. به دلیل وجود گازهای سمی تیمهای ایمنی به منطقه اعزام و در حال بررسی میزان آلایندگی هوا هستند.



