عبدالرضا فولادوند رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت: دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه‌های یازدهم و دوازدهم از دو طریق سامانه my.medu.ir و مدرسه قابل دریافت است.

وی توضیح داد: کارتی که از سامانه دریافت می‌شود، به دلیل ارسال کد یکبارمصرف برای دانش‌آموز، به مُهر از سوی مدرسه نیاز ندارد، اما کارتی که از سوی مدرسه چاپ می‌شود باید از سوی مدیران مدارس مهر شود.

فولادوند با بیان اینکه اطلاع‌رسانی مدیران به دانش‌آموزان طی تماس با دانش‌آموز یا از طریق کانال‌ها و گروه‌های مدرسه جهت دریافت کارت انجام می‌شود، افزود: اولین امتحان روز یکشنبه (۲۱ تیر) برگزار می‌شود.

مدارس اکثر شهرها روز چهارشنبه (۱۷ تیر) دایر است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با بیان اینکه مدارس اکثر شهرها روز چهارشنبه (۱۷ تیر) دایر است، اظهار کرد: سایر دانش‌آموزان می‌توانند روز شنبه (۲۰ تیر) جهت اخذ کارت از سوی مدرسه اقدام کنند. همچنین دسترسی به دانش‌آموزان داده شده تا از طریق سایت کارت خود را دریافت کنند.

وی درخصوص مدارس آسیب‌دیده در جنگ گفت: این مدارس جابجا شده و جای آنها مشخص و به مکان دیگر منتقل شده‌اند که به دانش‌آموزان اطلاع داده شده است.

شرکت ۱۱۳۰ دانش‌آموز در امتحانات ۲ پایه/ ۵۵۰۰ حوزه آماده برگزاری است

فولادوند با بیان اینکه ۵۵۰۰ حوزه آماده برگزاری امتحانات نهایی است، گفت: یک یا دو بار مانور برگزار شده و مشکلی جهت برگزاری نداریم. در پایه یازدهم حدود ۵۷۰ هزار نفر و در پایه دوازدهم حدود ۵۶۰ هزار نفر در امتحانات شرکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه امتحانات در تمام روستاها و شهرهایی که حوزه برای آنها تعریف شده برگزار می‌شود، افزود: دانش‌آموزان مباحث آموزش و پرورش و امتحانات را صرفا از مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش و وزارت آموزش و پرورش جویا شوند.

هر روزی که امتحانات به تاخیر بیفتد، به سال تحصیلی بعد کشیده می‌شود

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با بیان اینکه در راستای تعلیم و تربیت برنامه‌های خود را اجرا می‌کنیم و همه با هم متفق‌القول هستیم، اظهار کرد: هر روزی که امتحانات به تاخیر بیفتد، به سال تحصیلی بعد کشیده می‌شود. بنابراین، باید سریع دانش‌آموزان تعیین تکلیف شوند

وی تأکید کرد: تمام تلاش وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم این است که سال تحصیلی آینده دانش‌آموز و دانشجو داشته باشیم، در غیر این صورت فرایند آموزش در کشور به مشکل خواهد خورد.

فولادوند گفت: روز ۲۱ تیرماه اولین امتحان در سال جاری بعد از جنگ برگزار می‌شود و امتحان روز ۲۰ تیرماه پایه یازدهم روز ۵ مرداد برگزار خواهد شد.