کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۱۴۷۹۸۴
تاریخ خبر:

استمداد رئیس صدا و سیما از رهبر معظم انقلاب

رئیس رسانه ملی با بیان اینکه به مقام معظم رهبری نامه نوشته و درخواست افزایش بودجه پایه صدا و سیما را داشته و ایشان به رئیس مجلس فرموده اند که کمک کند، افزود: انتظار داشتیم همان ۷ دهم درصدی که در کمیسیون تلفیق برنامه پنج ساله ششم تایید شد داخل بودجه سالانه هم بیاید و پایه بودجه افزایش داشته باشد؛ اما با این شرایط رسانه ملی در سال آینده قابل اداره نیست.

خانه ملت: عبدالعلی علی‌عسگری رئیس سازمان صدا و سیما با حضور در فراکسیون مستقلین ولایی ضمن پاسخگویی به سوالات و مطالب مطروحه از سوی نمایندگان از رسانه ملی پاره ای از مشکلات رسانه ملی را به سمع و نظر نمایندگان حاضر در این نشست رساند.

«ثریا» سیاه نمایی کرد، تعطیل شد

علی عسگری در ادامه درخصوص برنامه «ثریا» با اشاره به آن قسمت از برنامه که وزیر بهداشت در آن حضور داشت، توضیح داد: من خودم آن برنامه را دیده ام؛ هرچند دست اندرکاران آن برنامه بچه های انقلابی هستند اما با این وجود برنامه را به مدت ۲ ماه تعطیل کردیم چرا که معتقدیم نباید سیاه نمایی کرد. در واقع رویکرد این برنامه درست نبود به همین دلیل تعطیل شد تا دست اندرکاران آن ضوابطی را بپذیرند و به آن ها تاکید کردیم باید به میهمانان خود اعم از مدیران و وزرا احترام بگذارند.

رئیس رسانه ملی تاکید کرد: انقلابی بودن خوب است و ما خود افتخار می‌کنیم دیدگاه انقلابی را مطرح می‌کنیم اما تندروی خوب نیست به همین دلیل ما نسبت به این موضوع حساسیت و دقت داریم تا مبادا سیاه نمایی شود چرا که برای من شخصا مهم است برنامه های رسانه ملی اعتبارات نظام را زیر سوال نبرد.

فعالیت ۲۵۰ شبکه فارسی زبان در ماهواره

رئیس صدا و سیما با تاکید بر اینکه اگر در زمینه نظامی در صلح مسلح به سر می‌بریم اما به هر حال دشمنانی داریم که در زمینه ماهواره یک جنگ تمام عیار را بدون آنکه وقفه در پیش گرفته‌اند، ادامه داد: زمانی که به سمت مدیریت رسانه ملی رسیدم ۱۶۰ شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان فعال بود که اکنون از۲۵۰ شبکه عبور کرده است، آیا این تعجب‌آور نیست؟ کاملا مشخص است جریانی با مطالعه لایه‌های اجتماعی ایران و علیرغم سختی‌های موجود در ایجاد شبکه اما به این کار با سرعت بالا اقدام می‌کنند.

برنامه شبکه‌های مجازی رای تخریب فرهنگ و هویت ایرانی

وی با بیان اینکه شبکه‌های مجازی نیز با تمام قدرت و جدیت کار می‌کنند و برای تخریب فرهنگ و هویت ایرانی برنامه دارند، بنابراین هجمه‌های رسانه‌ای از آسمان و از زمین می‌بارد، افزود: باید بیشتر از این مراقب نسل جوان باشیم چراکه جنگ فرهنگی تمام عیار را علیه هویت و فرهنگ ایران شکل داده و سامان داده اند.

افت رسانه ملی، امنیت ملی را دچار مشکل خواهد کرد

علی عسگری تاکید کرد: احساس می‌کنم و تحلیلم این است که آن‌ها در برنامه‌های خود سال ۹۵ را سال افول رسانه ملی ایران پیش‌بینی و برای آن برنامه‌ریزی کرده بودند، البته شدت توسعه ماهواره نشان از جدی بودن این جنگ دارد اما خوشبختانه رسانه ملی علیرغم تمام مشکلات افولی نداشت درحالی که اگر رسانه ملی افت کند در زمان کوتاه مشکل امنیت ملی پیدا خواهیم کرد، درواقع اگر نتوانیم افکار عمومی را توجیه و تبیین کنیم و پاسخ دهیم حجم برنامه‌های ماهواره‌‌ای ذهن مردم را تخریب خواهد کرد و بعد از مدت کوتاهی به مسئله امنیتی تبدیل می‌شود لذا مسئله رسانه ملی بسیار حیاتی و جدی است.

تولیدات کنونی صداوسیما با قرض و بدهی ساخته شده است

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بارها فرموده‌اند ما در جنگ سرد و رسانه‌ای هستیم اما رسانه ملی با مشکلات جدی رو به رو است، افزود: این سازمانی که امروز به دست من رسیده ماهیانه ۱۸۵ میلیارد تومان حقوق کارمندانش می‌شود درحالی که کل بودجه‌ای که دولت به ما می‌دهد ۱۲۰۰ میلیارد تومان است و می‌گویند؛ مابقی را خودتان بدست آوردید، چگونه؟ درواقع در این رکود باید تبلیغاتی را روی آنتن ببریم که خودمان بسیاری از آن‌ها را قبول نداریم.

علی عسگری با بیان اینکه صدا و سیما فقط ۷ هزار ایستگاه دارد و حتی در اطراف ارتفاعات ایستگاه احداث شده است که اداره آنها هزینه دارد اما منابعی برای اداره آنها ندارد، افزود: تولید برنامه در ۶۲ تلویزیون هزینه بسیاری می‌طلبد و بدانید امروز هر چه در تلویزیون می‌بینند به دلیل منابع محدود حاصل بدهی است، که هر ماه اضافه می‌شود چراکه خوب می‌دانید تلویزیون در حال افت بود و تولید و ساخت برنامه‌ها به منظور راه اندازی مجدد آن تنها با قرض و بدهی امکان پذیر بود.

۱۱۰۰ میلیارد تومان؛ بدهی رسانه ملی/ دولت کمک نمی‌کند

وی با بیان اینکه سقف‌بدهی رسانه ملی در سال جاری از ۱۱۰۰ میلیارد عبور کرده است، افزود: دوستان ما در برج دوم سال جاری ۵۷۰ میلیارد تومان از منابع تبلیغات پیش‌خور کرده بودند تا سازمان اداره شود چراکه سازمان هر ماه نزدیک به ۳۰۰ میلیارد تومان بیشتر هزینه دارد، این در حالی است که دولت در چند ماه اخیر کمکی به ما نکرده است.

رئیس صدا و سیما با ابراز نارضایتی از اینکه رسانه ملی گاهی مجبور است برخی از نیروهای خود را استثمار کند، اضافه کرد: کارمندان رسانه ملی حقوق‌ وشرایط کاری لازم را ندارند اما همچنان کار می کند که نشان از غیرت بچه‌ها دارد.

سهم صداوسیما از بودجه کشور ناچیز است/ پیشنهاد اختصاص ۲درصدی

علی عسگری با بیان اینکه بیش از ۴هزار میلیارد تومان بودجه جاری رسانه ملی در سال است، و باید حدود نزدیک ۱۰۰۰ میلیارد تومان نیز برای عمرانی خودشان نیاز دارند، گفت: روش دیگر تامین بودجه این است که درصدی از بودجه کشور به رسانه ملی اختصاص داده شود، در حالی که ابتدای انقلاب با یک شبکه و نصفی یک درصد بودجه کشور به رسانه ملی داده می‌شود اما امروز با وجود ۶۲ تلویزیون و ۸۳ رادیو حتی یک درصد بودجه را نیز نداریم درحالی که باید نزدیک ۲ درصد این بودجه را باید داشته باشیم.

وی با بیان مثالی در این خصوص ادامه داد: حدود ۶ هزار میلیارد تومان تنها هزینه اداره شبکهBBC فارسی زبان می‌شود و باید پرسید چرا باید برای یک شبکه در انگلستان باید اینگونه هزینه شود و یک سازمان بزرگ با ۱۴۵ شبکه در شرایط بسیار سختی اداره شود.

مجلس برای بودجه رسانه ملی در روزهای باقی مانده تعیین تکلیف بودجه کاری کند

رئیس رسانه ملی با بیان اینکه به مقام معظم رهبری نامه نوشته و درخواست افزایش بودجه پایه صدا و سیما را داشته و ایشان به رئیس مجلس فرموده اند که کمک کند، افزود: انتظار داشتیم همان ۷ دهم درصدی که در کمیسیون تلفیق برنامه پنج ساله ششم تایید شد داخل بودجه سالانه هم بیاید و پایه بودجه افزایش داشته باشد؛ اما با این شرایط رسانه ملی در سال آینده قابل اداره نیست لذا امیدوارم در روزهای باقی مانده برای تعیین تکلیف بودجه سال ۹۶ کاری برای رسانه ملی شود چراکه اگر رسانه ملی آسیب ببیند جامعه آسیب خواهد دید.

کدخبر: ۱۴۷۹۸۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر
 
  • masoudbn

    این مبالغی که گفته درسته؟ اشتباه چاپی نش ده؟!!!

  • ali.tehran

    حالا شد فرهنگ و تمدن ایرانی؟ اقای رسانه ملی یک فیلم ساخته اید در مورد تاریخ و فر هنگ ایران اللخصوص پیش از اسلام؟ آقای رسا نه ملی وقتی یکمشت اراجیف میسازی و کسی نم یشینه خضعبلات شمارو تماشا کنه برای اینکه حریف رو از میدون بدر کنی بهش امثال مخرب و مستهجن نچسبون، اونی که داره هویت و تم دن و تاریخ و ایران رو تخریب میکنه رسانه ملی هست، یک خبر بدون جانب داری پخش نمیکن ین از حال و روز رو به نابودی این مردم و سرزمین، تاریخ که رو ماشالله وارونه میکنی ن،بجای ساخت و نمایش فیلم های تاریخی کشور فقط تاریخ اعراب و کره جنوبی رو میسازید و یا برای بار صدم بازپخششو نشون میدین، ب رای تاریخ اعراب هم توجیه دارین و اونم دی ن هست ولی هرکاری بکنین باز هم تاریخ حجاز و عربستان هست بعد بودجه هم میخواین؟ باه اش معما شاه بسازید؟

  • 3309555518

    برنامه ثریاتنها برنامه ای بودکه ازشبکه ی ک پخش میشد وتمام واقعیت ودردجامعه رو کام لا رُک میگفت اونوقت بایدهم تعطیل بشه شما حق دارید،این همون برنامه ایه که دراون سا عت بیشترین بیننده ومیزان شرکت در نظرسنجی رو داشت.

  • shafiee.marziye

    چرا کلا صدا و سیمای میلی رو تعطیل نمیکنن !!تمامش یا لودگیه یا دروغ یا ترویج اشراف ی گری تو سریالای آبکی!بودجه چی باید تخصص بگیره به این جعبه ی جادویی!!

  • mortaza.j

    خب تو این شرایط مالی چه اجباری به تأسیس آی فیلم عربی و انگلیسی و … داشتین؟ تازه بیست تا شبکه داخلی تون هم به اندازه دو س ه تا شبکه سابق ارزش دیدن نداره. دارین مخ اطبای هموطن خودتونو از دست میدین؛ اون وق ت میخواین رو کل دنیا تأثیر بدارین؟

  • tiam

    نه ب کاسه گدایی دس گرفتنو چ کنم چ کنمشو ن..ن ب اینکه برا برنامه هایی مث خندوانه میلیاردمیلیارد خرج میکنن……آدم فقط یاد هم ون مجریه اقای شهیدی فر میوفته بااون حالت میمیک خاص چهرشو اونکه زل میزد تو دوربین و میگف : مردم ؛داریم؟میشه؟?

  • moualem

    منفورترین نهاد مملکتی ایران