کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۴۳۸۶
تاریخ خبر:

خوراکی‌های ممنوع در مدارس اعلام شد

خوراکی‌های ممنوع در مدارس اعلام شد

وزارت آموزش و پرورش لیستی از تنقلات و مواد غذایی مضر که حق فروش در مدارس ندارند، منتشر کرد.

به گزارش هفت صبح، مدیر کل سلامت وتندرستی وزارت آموزش و پرورش از ممنوع بودن فروش اقلامی چون چیپس، پفک، انواع نودل، گوشت‌های فراوری شده مثل سوسیس، کالباس انواع نوشیدنی‌های گازدار در بوفه مدارس خبر داد.

اعظم گودرزی گفت: پایگاه‌های تغذیه سالم مدارس مجاز نیستند این اقلام را به دانش آموزان بفروشند. 

وی افزود: این اقلام شامل چیپس، پفک، انواع نودل، گوشت‌های فراوری شده مثل سوسیس، کالباس انواع نوشیدنی‌های گازدار. 

مدیر کل سلامت وتندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر خانواده‌ها در مدارس فروش این خوراکی‌ها را دیدند باید به دفتر سلامت با شماره ۸۲۲۸۴۱۶۲ تماس بگیرند و آدرس مدرسه متخلف را بدهند تا بررسی و پیگیری شود. 

گودرزی افزود: کارکنان این پایگاه‌های فروش خوارکی‌ها باید کارت سلامت از مرکز بهداشت داشته باشند و حتما باید داخل بوفه نصب باشد. 

وی افزود: اعتبار کارت سلامت شش ماه تا یک سال است.

 

آخرین تحولاتسلامت و زندگیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۳۴۳۸۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر