کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۸۶۰۸
تاریخ خبر:

زن تهرانی نیمه شب مرد نقابداری را بالای سر خودش دید

زن تهرانی نیمه شب مرد نقابداری را بالای سر خودش دید

باند چهار نفره سارقان مسلح که با تهدید سلاح گرم و سرد به منازل مردم دستبرد می‌زدند، منهدم شد

به گزارش هفت صبح و به نقل از رکنا،  چندی پیش زنی هراسان به یکی از کلانتری‌های تهران مراجعه کرد و از سرقتی وحشتناک در نیمه‌شب پرده برداشت. او گفت: «حدود ساعت دو بامداد با صدای شکسته شدن شیشه از خواب پریدم. هنوز در شوک بودم که چند مرد قوی‌هیکل با چهره‌های پوشیده و سلاح وارد خانه شدند. یکی از آن‌ها تهدید کرد که اگر حرفی بزنم، جان خود و خانواده‌ام در خطر خواهد بود. آن‌ها همه‌چیز را زیر و رو کردند، طلاها، پول نقد و وسایل قیمتی را برداشتند و در کمتر از چند دقیقه ناپدید شدند. بعد از رفتنشان، وحشت و ترس تنها چیزی بود که برای ما باقی ماند.»

با ثبت شکایت و دستور بازپرس پرونده از دادسرای ناحیه ۳۴، تیمی از کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی تهران وارد عمل شد و تحقیقات میدانی را آغاز کرد. بررسی‌های اولیه نشان داد که این سرقت ها توسط یک باند ۴ نفره انجام شده که با خودروهای مسروقه، چهره‌های پوشیده و سلاح گرم و سرد وارد منازل می‌شدند.

با تحلیل تصاویر دوربین‌های مداربسته و سرنخ‌های به‌دست‌آمده، یکی از اعضای باند به نام نیما شناسایی شد و در ادامه، سه همدست او نیز شناسایی شدند. با مشخص شدن مخفیگاه متهمان در یکی از روستاهای کرمانشاه، تیمی از مأموران پلیس تهران به این منطقه اعزام شد و پس از چندین ساعت تعقیب و مراقبت، تمامی اعضای باند طی عملیاتی غافلگیرکننده دستگیر شدند. در بازرسی از مخفیگاه آن‌ها، چندین قبضه قمه و قداره، یک کلت کمری مارک آسترا، دو خشاب و ۴۵ تیر جنگی کشف و ضبط شد.

اعترافات سرکرده باند

سرکرده باند که ۲۹ ساله و اهل کرمانشاه است، در بازجویی‌ها گفت: «از نوجوانی به دنبال راهی برای پول درآوردن بودم، اما وقتی راه‌های معمولی جواب نداد، به گزینه‌ای فکر کردم که سریع‌تر مرا به هدف برساند.»

او درباره چگونگی آشنایی با همدستانش توضیح داد: «در قهوه‌خانه‌ای که پاتوقم بود، با آن‌ها آشنا شدم. هرکدام مشکلات مالی و شخصی خود را داشتیم. همین باعث شد که ایده سرقت شکل بگیرد.»

متهم درباره استفاده از سلاح در سرقت‌ها گفت: «وقتی اسلحه همراهت باشد، همه راه را برایت باز می‌کنند. در ابتدا قصد استفاده نداشتیم، اما بعد از اولین تهدید موفق، این روش را ادامه دادیم.»

او همچنین اعتراف کرد که برای کاهش استرس و ایجاد جسارت، پیش از هر سرقت شیشه مصرف می‌کرد.

پایان راه باند مخوف

متهمان که ابتدا منکر جرم‌هایشان بودند، در نهایت به ۳۰ فقره سرقت مسلحانه در تهران و کرج طی سه سال گذشته اعتراف کردند. با دستور بازپرس پرونده، آن‌ها با قرار بازداشت موقت به زندان تهران بزرگ منتقل شدند و تحقیقات درباره جرایم احتمالی دیگر آن‌ها همچنان ادامه دارد.

 

 

 

کدخبر: ۵۷۸۶۰۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر