کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۰۲۸۰
تاریخ خبر:

نسل زد، گمشده در هزارتوی بازار کار

نسل زد، گمشده در هزارتوی بازار کار

کسب و کارها در اروپا روزهای سختی را از سر می‌گذرانند

هفت صبح| ‌نتایج یک پیمایش که در روزهای اخیر صورت گرفت، نشان داد که شرکت‌ها از استخدام‌های جدید نسل زد ناراضی هستند و ممکن است در آینده از استخدام فارغ‌التحصیلان جدید خودداری کنند. آنطور که شواهد و قرائن نشان می‌دهند، این نسل در حالی وارد بازار کار می‌شوند که هنوز به طور کامل برای تصاحب این جایگاه‌ها آماده نیستند. از این رو، طبق گزارشی از پلتفرم مشاوره تحصیلی و شغلی «اینتلیجنت»، بسیاری از کارفرمایان از تمایل کمتر به استخدام آنها خبر می‌دهند.

 

این گزارش که بر اساس نظرسنجی از نزدیک به هزار مدیر استخدامی و منابع انسانی تهیه شده است، نشان می‌دهد که یک نفر از هر ۶ کارفرما تمایلی به استخدام کارگران و کارمندان نسل زد ندارد. جالب است بدانید که علاوه بر عدم استحقاق تصاحب شغل توسط اعضای این نسل، دلیل عمده بعدی افزایش حس حق‌طلبی و حساسیت زیاد این افراد عنوان شده است. 

 

همچنین بیش از نیمی از کارفرمایان اظهار کردند ‌ این نسل‌ که به افرادی اطلاق می‌شود که بین سال‌های ۱۹۹۷ و اوایل دهه ۲۰۱۰ به دنیا آمده‌اند، فاقد اخلاق کاری مناسب هستند و به دلیل وابستگی بسیار به وسایل الکترونیکی و تکنولوژی‌های نوین، در ارتباطات موثر با سایر همکاران و مدیران خود دچار مشکل هستند. به علاوه مشکل دیگر اعضای این نسل، عدم روحیه انتقادپذیری است و آنها بازخوردها را به خوبی نمی‌پذیرند و به طور کلی برای نیازهای محیط کار آماده نیستند.

 

هالی اشروت، استاد ارشد مدرسه کسب‌وکار «هاس» در دانشگاه برکلی کالیفرنیا، توضیح داد که تمرکز نسل زد بر فعالیت‌های فوق برنامه برای افزایش رقابت‌پذیری در دانشگاه، به جای کسب تجربه شغلی، منجر به «انتظارات غیرواقعی» در مورد محیط کار و نحوه تعامل با مدیران‌شان شده است. او در ایمیلی به یورونیوز نکست گفت: «آنها مهارت‌های ابتدایی تعامل اجتماعی با مشتریان، همکاران و همکاران را نمی‌دانند‌ و آداب و رسوم محیط کار را هم نمی‌شناسند و به حد زیادی متوقع و زودرنج هستند. در نتیجه، مسئولیت برعهده شرکت است که به درستی کارمند جدید را آموزش ‌‌کافی بدهد. علاوه بر این، مدیر باید هم به عنوان مربی و هم به عنوان مدیر عمل کند که کار بسیار سخت و زمانبری است.»

 

حدود شش نفر از هر 10 شرکت که در این نظرسنجی شرکت کرده‌اند، اعلام کردند که یکی از فارغ‌التحصیلان جدید دانشگاهی که در سال جاری استخدام کرده‌اند را اخراج کرده‌اند. برخی از دلایل مطرح‌شده برای این تصمیمات شامل کمبود انگیزه از سوی کارکنان، عدم حرفه‌ای بودن و ضعف در مهارت‌های ارتباطی بود.

 

هوی نگوین، مشاور ارشد آموزش و توسعه حرفه‌ای در اینتلیجنت، در بیانیه‌ای گفت: «بسیاری از فارغ‌التحصیلان جدید دانشگاه ممکن است در ورود به محیط کار دچار مشکل شوند، زیرا این می‌تواند تفاوت زیادی با آنچه در طول مسیر تحصیلی خود تجربه کرده‌اند داشته باشد و فرهنگ کار ندارند و تا دلتان بخواهد فرهنگ اعتراض دارند.» مدیران استخدامی همچنین گزارش دادند که برخی از کارمندان نسل زد در مدیریت حجم کاری خود مشکل دارند، به طور مکرر دیر می‌کنند و نحوه پوشش و صحبت کردن‌شان مناسب محیط کار نیست.

 

گزارش دیگری از ماه آوریل نشان داد که کارمندان نسل زد در جستجوی شغل به شدت به حمایت والدین خود وابسته هستند. طبق نظرسنجی که توسط «رزومه تمپلیت» انجام شده و شامل پاسخ‌های نزدیک به ۱۵۰۰ جویای کار جوان بود، ۷۰ درصد اذعان کردند که در فرایند جستجوی شغل از والدین خود کمک خواسته‌اند. ۲۵ درصد دیگر حتی والدین خود را به مصاحبه‌ها برده‌اند، در حالی که بسیاری دیگر از والدین خود خواسته‌اند که درخواست‌های شغلی ارسال کرده و رزومه بنویسند. براساس آنچه گفته شد، اگرچه کارفرمایان به دلیل نرخ بالای اخراج‌ها و چالش‌ها در ادغام نسل زد در محیط کار، تمایل کمتری به استخدام این نسل دارند، اما این گروه هنوز بیش از ۲۵ درصد نیروی کار را تشکیل می‌دهند.

 

کدخبر: ۵۷۰۲۸۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر