کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۷۲۵۴۹
تاریخ خبر:

هشدار/ مخزن سد رودبار آلوده شد

اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان از آلوده شدن مخزن سد رودبار خبر داد.

اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان در پنجم اردیبهشت، درباره آلوده شدن مخزن سد رودبار، اطلاعیه ای داد.

در این اطلاعیه آمده است: به اطلاع مردم شریف شهرستان الیگودرز می‌رساند، بر اساس بازدید و گزارش کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست استان لرستان، مقداری مواد نفتی [هیدرو کربن ] با منشاء نامشخص وارد مخزن سد رودبار شده و موجب آلودگی سطحی آب مخزن شده است.

خوشبختانه تاکنون گزارشی مبنی بر کشتار آبزیان و پرندگان در سد مذکور اعلام نشده و عملیات نمونه‌برداری و آنالیز آب مخزن سد توسط آزمایشگاه این اداره کل، جهت تعیین نوع و میزان و منشاء دقیق آلاینده‌ها صورت گرفته و موضوع در دست بررسی کارشناسی است.

در این اطلاعیه تاکید شده است: در حال حاضر تهدیدی جدی برای سلامت شهروندان وجود ندارد و نتایج بررسی‌های کارشناسی متعاقبا اعلام خواهد شد.

سایر اخبارمحیط زیسترا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۴۰۶۷۲۵۴۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر