کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۵۷۹۳۱
تاریخ خبر:

فیلم‌برداری لایو اکشن «The Magician’s Nephew» به پایان رسید

فیلم‌برداری لایو اکشن «The Magician’s Nephew» به پایان رسید

اقتباس تازه نارنیا به کارگردانی گرتا گرویگ وارد مرحله پس‌تولید شد.

فیلم‌برداری اقتباس لایو اکشن رمان «The Magician's Nephew» به کارگردانی گرتا گرویگ به‌طور رسمی در لندن به پایان رسیده و این پروژه پس از حدود شش ماه تولید، حالا وارد مرحله پس‌تولید شده است. فیلم‌برداری این اثر از اواخر تابستان آغاز شد و به دلیل یک تأخیر کوتاه در شروع کار، برنامه زمانی آن حدود یک ماه جابه‌جا شد.

این فیلم به‌طور هم‌زمان در سه استودیوی شپرتون، لانگ‌کراس و کاردینگتون ساخته شده و در کنار آن، از لوکیشن‌های واقعی در شهرهای لندن، منچستر و بردفورد نیز استفاده شده است. در مرحله پس‌تولید، استودیوهای مطرح جلوه‌های ویژه از جمله Framestore و Weta مشغول کار روی جلوه‌های بصری هستند و موسیقی متن فیلم نیز توسط مارک رانسن و اندرو وایت ساخته می‌شود.

قرار است بخش‌هایی از مراحل نهایی پس‌تولید، از جمله تدوین و میکس صدا، در تأسیسات نتفلیکس در نیویورک انجام شود. هرچند تدوینگر نهایی هنوز معرفی نشده، اما گرویگ در آثار قبلی خود همکاری نزدیکی با نیک هوی داشته است.
فیلم «Narnia: The Magician's Nephew» ابتدا از ۲۶ نوامبر ۲۰۲۶ (۵ آذر ۱۴۰۵) به‌مدت دو هفته در سینماهای IMAX اکران می‌شود و سپس در روز کریسمس در اختیار کاربران نتفلیکس قرار خواهد گرفت.

برای پیگیری اخبارفرهنگیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۴۰۶۵۷۹۳۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر