کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۹۸۴۷۶
تاریخ خبر:

تمهیدات شهرداری تهران برای برگزاری مراسم ۱۰ کیلومتری عید غدیر

تمهیدات شهرداری تهران برای برگزاری مراسم 10 کیلومتری عید غدیر

معاون شهردار تهران با اشاره به تمهیدات شهرداری برای برگزاری مراسم جشن غدیر گفت: جانمایی و پلاک‌گذاری هیئت‌های مردمی برای جشن غدیر انجام شده و مکان استقرار هر گروه مشخص است.

به گزارش هفت صبح، مصطفی زیبایی نژاد، در مورد پوشش مراسم جشن ۱۰ کیلومتری عید غدیر خم با بیان اینکه در روز شنبه ۲۴ خرداد مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر را داریم، گفت: در مهمانی غدیر پهنه بندی در حوزه خدمات شهری انجام می‌گیرد و در حوزه حمل و نقل نیز موضوعات ترافیکی وحمل‌ونقلی مدنظر قرار می‌گیرد و طبق روال پشتیبانی‌ها انجام می‌شود.

 

زیبایی نژاد با بیان اینکه در ۴ پهنه سیاه چادرها به صورت متمرکز نصب خواهند شد، اظهار کرد: بانوان نیز درخواست احداث پردیس را دارند که در حدود ۶ پلاک مستقر خواهند شد و موکب‌های مردمی نیز تعدادشان امسال بیشتر شده است و ‌۴ جایگاه اجرای برنامه داریم که در میدان آزادی، میدان انقلاب، میدان فردوسی و میدان امام حسین (ع) مستقر خواهند شد.

 

7

 

وی با تأکید بر اینکه جشن از ساعت ۱۶ تا ۲۲ خواهد بود، گفت: برخی از دستگاه‌ها درخواست برگزاری جشن در روز جمعه به جای شنبه را داشتند که این موضوع به ستاد برگزاری منتقل می‌شود.

زیبایی نژاد در خصوص برگزاری مراسم سالگرد رحلت امام‌خمینی (ره) نیز با بیان اینکه در مورد پوشش ارتحال امام راحل چندین جلسات با مجموعه‌های مختلف برگزار کردیم، گفت: یکی از موضوع مهم امسال، ترمیم آسفالت اطراف حرم مطهر است و ۱۱ کمیته تخصصی در ستاد ارتحال امام فعال هستند.

وی با بیان اینکه سازمان بهشت زهرا (ره) به عنوان شهردار بهشت زهرا (ره) معین مجموعه شهرداری تهران است، گفت: سه پردیس فرهنگی و پذیرایی با مشارکت مناطق ۲۲گانه در مراسم سالگرد ارتحال برپا می‌شود و ایستگاه‌های سلامت محور نیز در مسیر مستقر خواهد شد و غرفه‌های اقوام نیز در حاشیه مراسم بر پا می‌شود و کتاب چند رسانه‌ای روح الله ۲ برای کودک‌ آماده شده است.

 

استفاده از ظرفیت‌های مردمی در جشن غدیر

همچنین حجت السلام علیرضا شیرنژاد، رئیس مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران با بیان اینکه با تدبیر شهردار تهران مردمی سازی برنامه‌های فرهنگی با محوریت مساجد در دستور کار قرار گرفت، گفت: در پوشش جشن ۱۰ کیلومتری غدیر مجموعه‌های مردمی زیادی پای کار آمدند. بگونه‌ای که ۵۰ درصد جشن غدیر را این ظرفیت مردمی به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه ۳۵۲ بوستان در ۳۵۲ محله در برنامه‌های تابستانی فعال هستند، اظهار کرد: هنوز برنامه‌های آموزش و پرورش برای تابستان ابلاغ نشده؛ اما طرح آرمان ۵ شهرداری تهران ابلاغ شده است و از ۱۳ هفته تابستان، ۹ هفته در این طرح است که ظرفیت‌های اردویی، آموزشی و ... در اختیار دانش آموزان قرار داده می‌شود.

 

 

 

سایر اخبارفرهنگیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۵۹۸۴۷۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر