قتل آتشین پیرمرد۹۱ ساله در انبار ضایعات
![قتل آتشین پیرمرد91 ساله در انبار ضایعات](https://cdn.7sobh.com/thumbnail/T0p0EgwwhCBe/mplrKFaRlbMrw__LR0BO23SAIhAOCfR1Ma8tLslqfPI3-GIj7E7WmyyFd47s988b/%D9%82%D8%AA%D9%84.jpg)
پیرمرد91 ساله را اول خفه کردند و سپس انبار ضایعات را با جسد او آتش زدند
به گزارش هفت صبح و به نقل از عصر ایران، اوایل صبح برفی سی ام آذر بود که اهالی کوی گلشهر مشهد با مشاهده شعله های وحشتناک آتش که از انبار ضایعات زبانه می کشید، سراسیمه و هراسان با نیروهای امدادی تماس گرفتند.
روزنامه خراسان نوشت: طولی نکشید که آتش نشانان فداکار دل به شعله های سوزان آتش زدند و عملیات دلهره آوری را برای امدادرسانی به اتباع افغانستانی آغاز کردند. وقتی با فروکش کردن زبانه های آتش در منزل مسکونی انبار ضایعات دود سفید، آسمان منطقه را فرا گرفت، ناگهان جسد سوخته پیرمردی نمایان شد که از مرگ دلخراش وی حکایت می کرد.
این گونه بود که خبر جسد سوخته پیرمرد ۹۱ ساله در بی سیم های پلیس پیچید و قاضی ویژه قتل عمد را به محل حادثه کشاند.با توجه به فرضیه های گوناگونی که درباره چگونگی مرگ مشکوک پیرمرد مطرح شده بود، پزشکان قانونی نیز در محل کشف جسد حاضر شدند؛ اما اهمیت ماجرا موجب شد تا مقام قضایی دستور کالبد شکافی از جسد را برای تعیین علت دقیق مرگ پیرمرد تبعه خارجی صادر کند.
با انتقال جسد به سالن تشریح پزشکی قانونی، سرنخ هایی نیز از وقوع احتمالی جنایت با انگیزه سرقت به دست آمد چرا که مشخص شد پیرمرد مذکور همواره مبالغی پول نقد را در انبار ضایعات نگهداری می کرد تا به فروشندگان ضایعات پول نقد پرداخت کند.
باحمع آوری این اطلاعات تحقیقات جنایی پلیس بر این فرضیه مهم متمرکز شد؛ اما هنوز علت دقیق مرگ مشکوک پیرمرد مشخص نبود؛ بنابراین همزمان با ادامه بررسی های تخصصی کارآگاهان، کالبد شکافی جسد پیرمرد نیز راز قتل دهشتناک او را فاش کرد. نظر پزشک قانونی این بود که پیرمرد قبل از وقوع آتش سوزی بر اثر انسداد راه تنفسی خفه شده است و سپس عامل یا عاملان جنایت، جسد او را به همراه ضایعات در منزل مسکونی به آتش کشیده اند.
با افشای ماجرای قتل پیرمرد، تحقیقات قضایی و پلیسی نیز دامنه گسترده تری یافت و افراد مظنون تحت تعقیب قرار گرفتند چراکه احتمال می رود یکی از هموطنان پیرمرد در این جنایت وحشتناک نقش داشته باشد. از سوی دیگر بررسی های کارآگاهان بیانگر آن است که قاتل یا قاتلان به راحتی وارد انبار ضایعات شده اند و هیچ گونه تخریبی نیز رخ نداده است.