کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۴۴۱۳
تاریخ خبر:

مذاکرت سوریه و اسرائیل ادامه دارد؛ جولانی تایید کرد

مذاکرت سوریه و اسرائیل ادامه دارد؛ جولانی تایید کرد

رژیم الجولانی در سوریه ادامه مذاکرات با رژیم صهیونیستی را تأیید کرد.

به گزارش هفت صبح به نقل از شبکه العربی، ابومحمد الجولانی، سرکرده گروهک حاکم بر سوریه، جریان داشتن مذاکرات با اسرائیل را تأیید کرد.
 

بر اساس این گزارش الجولانی با ادعای اینکه این مذاکرات غیر مستقیم و از طریق میانجی‌های بین‌المللی در جریان است؛ مدعی شد: این اقدام برای توقف تجاوزات و نفوذهای اسرائیلی به خاک سوریه صورت می‌گیرد.
 

الجولانی این اظهارات را در جریان دیدارش با جمعی از بزرگان استان القنیطره و الجولان در جنوب غربی سوریه در دمشق مطرح کرده است.
 

بر اساس گزارش دیده‌بان حقوق بشر سوریه که مرکز آن در لندن قرار دارد، از زمان سرنگونی حکومت بشار اسد در سال گذشته، رژیم اشغالگر اسرائیل بارها به خاک سوریه تجاوز کرده که این حملات تاکنون دست‌کم ۳۰ کشته بر جای گذاشته است.
 

رژیم الجولانی اواخر ماه مه گذشته (اوایل خردادماه) اعلام کرده بود که مذاکرات غیرمستقیمی با اسرائیل در جریان است که محور آن توافقنامه جداسازی نیروها مصوب ۱۹۷۴ و لزوم پایبندی به آن است.

سایر اخبارجهانرا از اینجا دنبال کنید.
منبع: مهر
کدخبر: ۶۰۴۴۱۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر