کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۲۵۹۷
تاریخ خبر:

زیرک اما پرحاشیه؛ در مورد دیوید ونس معاون اول ترامپ چه می‌دانیم؟

 زیرک اما پرحاشیه؛ در مورد دیوید ونس معاون اول ترامپ چه می‌دانیم؟

تصویری که او از زندگی شخصی‌اش ارائه می‌کند؛‌ یک مرد سعادتمند با همسری است که ...

هفت صبح| در دل آپالاچی، جایی که رویای آمریکایی برای بسیاری رنگ باخته، پسری به دنیا آمد که سرنوشتش را خود رقم زد. این داستانی است که توانسته قلب ایرانی‌های طرفدار ترامپ و آمریکایی‌ها را به شوق بیاورد و زندگی جی‌دی‌ونس، معاون اول دولت ترامپ را تبدیل به قصه‌ای سرشار از جذابیت کند. 

 

 جیمز دیوید ونس، که امروز به عنوان معاون رئیس‌جمهور منتخب آمریکا شناخته می‌شود، زندگی خود را به شکلی روایت می‌کند تا ستاره و قهرمان زندگی‌اش شناخته شود. او متولد سال 1984 در ایالات اوهایو است و 41 سال سن دارد. طبق زندگینامه خودنوشت ونس که بعدها فیلمی هم از روی آن ساخته شده،‌کودکی او با چالش‌های بسیاری همراه بوده است. مادری که با اعتیاد دست و پنجه نرم می‌کرد و پدری که خانواده را ترک کرده بود.

 

ونس با پیوستن به نیروی تفنگداران دریایی آمریکایی ورودش را به زندگی بزرگسالی اعلام کرد. پس از خدمت نظامی، او راهی دانشگاه شد و در دانشگاه ایالتی اوهایو و دانشکده حقوق ییل درس خواند.  اما آنچه ونس را به شهرت رساند، کتاب خاطراتش مرثیه هیلبیلی بود. این کتاب که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد، نه‌تنها داستان زندگی او، بلکه روایتی از چالش‌های طبقه کارگر آمریکا به حساب می‌آمد. قلم و نحوه نگاه ونس توجه زیادی را به خود جلب کرد. 

 

در عرصه سیاست، ونس خود را به عنوان یک محافظه‌کار ملی‌گرا معرفی می‌کند. دیدگاه‌های او ترکیبی جالب از ارزش‌های سنتی و ایده‌های اقتصادی جدید است. مواضع سیاسی ونس گاهی هم  جنجال‌برانگیز بوده است. او در حالی که از سیاست‌های حمایتی برای کارگران دفاع می‌کند، با بسیاری از جنبش‌های اجتماعی مدرن مخالف است. این تناقض ظاهری، او را به چهره‌ای پیچیده و بحث‌برانگیز در صحنه سیاسی آمریکا تبدیل کرده است که مخالفان زیادی دارد.

 

تصویری که او از زندگی شخصی‌اش ارائه می‌کند؛‌ یک مرد سعادتمند با همسری است که عاشقانه او را دوست دارد. اوشا وکیلی هندی امریکایی است و این زوج دو فرزند دارند. انتخاب ونس به عنوان معاون رئیس‌جمهور منتخب در سال ۲۰۲۵، نقطه عطفی در زندگی سیاسی او بود. پیش از آن کسی فکر نمی‌کرد که این مرد جوان نسبتا کم‌تجربه و پرشروشور بتواند جای افرادی چون کامالا هریس را بگیرد.

 

در واقع برای دموکرات‌های آمریکایی، رسیدن ونس به این مقام به یک شوخی شباهت دارد. اما جی‌دی‌ ونس بخش مهمی از موفقیت خود را مدیون شناختش از شبکه‌های اجتماعی است. او به‌نوعی یک ستاره شبکه‌های اجتماعی محسوب می‌شود و از این امتیاز برای پیشرفت‌های سیاسی استفاده کرده است. ونس دوربین، اینستاگرام، توئیتر و تیک‌تاک را به‌خوبی می‌شناسد و بلد است تا از این ابزارها چطور برای پیشبرد اهدافش استفاده کند.

 

کدخبر: ۵۷۲۵۹۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر