روزنامهخوانی در شصت سال پیش | عبدالعلی، بیتاب فرشته است
مسمومیت پیرمرد 67 ساله در پی دسیسه و اتحاد چهار هوو
هفت صبح| 14 و 15 دی ماه 1343. کاباره مولن روژ گزارش داده که از اول ماه رمضان به مدت سی روز به احترام مرد برگزیده خدا (حضرت علی) تعطیل خواهد بود. صفحه دو مقاله بلند بالایی کار شده علیه ناصر و این که او چندین تن طلا را از مصر خارج کرده است. بخش تماسهای تلفنی تهرانیها باز هم به دو مسئله برق و آسفالت اختصاص دارد و دلیل دیگری که نشان میدهد بخش بزرگی از تهران هنوز هم عمر چندانی ندارند و در دهه چهل تازه سروشکل محله به خود گرفته بودند.
عبدالعلی 21 ساله عاشق فرشته همسایه طبقه دوم خود میشود و میخواهد با او ازدواج کند اما پدرش معتقد است که اول خواهرش باید ازدواج کند. عبدالعلی به مادرش میگوید که اگر پدر اجازه ازدواج ندهد با فرشته فرار خواهند کرد. دیروز صبح عبدالعلی در حیاط در حال صحبت با فرشته بوده و مادرش هم در حال شکستن یخ حوض که ناگهان پدر از راه میرسد و در همان حیاط با کمربند عبدالعلی را کتک میزند.
عبدالعلی آن قدر ناراحت میشود که میرود تپههای ازگل تا خودکشی کند که پلیس او را به عنوان یک فرد مظنون دستگیر میکند و از مرگ نجات پیدا میکند. گزارشی کار شده از گدایان شهر دزفول که نویسنده عقیده دارد دست گدایان سامره را از پشت بستهاند. مسعودی مدیر روزنامه اطلاعات از دکتر نوربخش مسئول بهداری روزنامه تقدیر کرده آن هم با اهدای یک تمثال حضرت محمد. شرکت روغن نباتی گل هم مسابقهای برای نویسندگان گذاشته درباره زندگی سرور آزادگان عالم امام حسین.
مدیران هشت باشگاه تهرانی نامهای به فدراسیون فوتبال نوشته و تقاضای رفع محرومیت بازیکنان شاهین را داشتهاند که بهار امسال از همراهی با تیم ملی در سفر به مسکو به خاطر انتصاب سرپرست طرفدار دارایی سر باز زده بودند و حضور در المپیک را از دست دادند. هشت تیم عبارتند از تاج و دارایی و نادر و تهرانجوان و جعفری و کیان و دیهیم و آرارات. شش بازیکن هم عبارتند از همایون بهزادی، حمید شیرزادگان، مهراب شاهرخی، حمید جاسمیان، حمید برمکی و عزتالله وطنخواه.
وزیر دادگستری و سپهبد نصیری رئیس شهربانی رفتهاند زندان و از صنایع دستی زندانیها از جمله کفش و کیف و مصنوعات چوبی دیدن کردهاند. شرکت اتومبیلسازی کاوه یک آگهی در صفحه اول داده و با تیتر آگهی تاسیس اولین کارخانجات اتومبیلسازی در ایران. این همان شرکت ایران کاوه است که توسط علی اصغرقندچی مکانیک مشهور تهرانی تاسیس شد و با ابتکار عالیخانی و نیازمند و با دریافت وامهای دولتی شروع به تولید و مونتاژ کامیونهای ماک کرد.
معروف است که:«وزیر اقتصاد وقت علینقی عالیخانی همراه با معاونش رضا نیازمند وقتی در گوشهای از گاراژهای تهران مبتکری در زمینه صنعت دیدند و چون کار او مورد نیاز ایران بود، در همان گوشه گاراژ، وزیر اقتصاد پروانه ساخت کامیون را به نام اصغر قندچی نوشت و به او تقدیم کرد.» قندچی در این سال یک صنعتگر 36 ساله است اما یک دهه بعد به یک میلیاردر کارآفرین در ایران تبدیل شده است.
کاوه در سال بعد از انقلاب اموالش را مصادره شده دید اما در سال 1395 و در حالیکه 88 ساله بود نشان امینالضرب را دریافت کرد. قندچی در سال 1398 درگذشت. در آگهی تاسیس ایران کاوه تعداد اعضای هیات موسس بیست و سه نفر قید شده که نفر اول اسم علی اصغرقندچی ذکر شده است. در میان 23 نفر هیات موسس کلی اسم مهم ذکر شده.
مثل قاسم ساربانها که در هنگام انقلاب رئیس صنف کامیون دارها بود و به خاطر اعتصاب کارش به ساواک کشیده شد. ویتانا هم آگهی داده و گفته به زودی نان سوخاری را به بازارهای خاورمیانه عرضه خواهد کرد. شعبان جعفری یا همان شعبان بی مخ به ریاست کمیته ورزشهای باستانی انتخاب شده است. اعلام شده که پادشاه نروژ و همسرش به تهران میآیند.
دو ماه پیش پادشاه و ملکه بلژیک در تهران بودند. یک باند سارقین که با یک پونتیاک سرقت شده از خیابان کاخ شمالی آمده بودند و در خیابان سلیمانیه درصدد سرقت از یک مغازه بودند به دام افتادهاند. پیرمردی 67 ساله به بیمارستان لقمان منتقل شده چرا که مسموم شده بود.
پیرمرد هر چهار زن خود را مقصر این ماجرا میداند و مریضی خود را حاصل دسیسه و اتحاد این چهار هوو میداند. پیرمرد گفته که دلش فرزند میخواسته و برای همین ازدواجهای متعدد کرده اما هرگز بچهدار نشده. این که غلامحسین 67 ساله هنوز علت بچه دار نشدن خود را نفهمیده جای شگفتی دارد. اشرف سخنرانی کرده و گفته که زن ایرانی باید از تجمل پرستی و بیبند و باری بگریزد.