کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۷۳۹۰
تاریخ خبر:

فردا سه‌شنبه ۱۷ تیر تهران تعطیل شد؟

فردا سه‌شنبه 17 تیر تهران تعطیل شد؟

شاخص آلودگی هوای تهران از عدد ۲۶۰ عبور و به وضعیت «بسیار ناسالم» رسیده است.

به گزارش هفت صبح، با عبور شاخص آلودگی هوای تهران از عدد ۲۶۰ و ورود به وضعیت «بسیار ناسالم»، امروز جلسه اضطراری در استانداری تهران برای بررسی تعطیلی ادارات پایتخت برگزار شد.

این جلسه با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف از جمله مدیرکل مدیریت بحران تهران، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری تهران، مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری تهران، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان تهران، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، رئیس پلیس راهور غرب تهران و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رأس ساعت ۱۴ امروز برگزار شد.

همچنین، رئیس جمعیت هلال احمر، مدیرکل هواشناسی تهران، معاون محیط زیست استان تهران و مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران در این جلسه حضور دارند.

یکی از اصلی‌ترین موضوعات مطرح‌شده در این جلسه، بررسی تعطیلی برخی ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان تهران به دلیل شرایط بحرانی آلودگی هوا است. تصمیمات نهایی این جلسه پس از پایان آن به اطلاع عموم خواهد رسید.

لازم به ذکر است که طی روزهای اخیر، شاخص کیفیت هوای تهران از عدد ۲۶۰ فراتر رفته و در محدوده بسیار ناسالم قرار گرفته است.

همچنین اداره کل هواشناسی اعلام کرده است که از عصر امروز دوشنبه ۱۶ تیرماه تا پایان روز پنجشنبه ۱۹ تیرماه، با ورود گرد و غبار از کانون‌های داخلی و فرااستانی، شاهد کاهش کیفیت هوا، افت دید افقی و افزایش غلظت ذرات معلق در هوای تهران خواهیم بود.

برای پیگیری اخباراجتماعیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۰۷۳۹۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر