کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۴۵۷۰۵
تاریخ خبر:

تعطیلی مدارس شنبه ۸ آذر

تعطیلی مدارس شنبه ۸ آذر

آخرین خبر در مورد تعطیلی مدارس شنبه ۸ آذر را بخوانید.

در پی تداوم آلودگی هوای شدید در تهران و دیگر کلان‌شهرهای کشور، استانداری تهران اعلام کرد که تصمیم‌گیری نهایی درباره تعطیلی احتمالی روزهای شنبه و یکشنبه (۸ و ۹ آذر ۱۴۰۴) به دلیل تشدید آلاینده‌ها، روز جمعه در جلسه نهایی کارگروه اضطرار آلودگی هوا انجام خواهد شد.

اخبار تعطیلی تهران شنبه و یکشنبه (۸ و ۹ آذر ۱۴۰۴)

محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران، با تأیید قطعی بودن برگزاری این جلسه گفت: «کارگروه اضطرار آلودگی هوا با حضور دستگاه‌های مرتبط در استانداری تشکیل شده و روز جمعه نیز جلسه نهایی برگزار می‌شود تا بر اساس وضعیت شاخص هوا و پیش‌بینی سازمان هواشناسی، درباره تعطیلی شنبه و یکشنبه تصمیم‌گیری کنیم.»

وی تأکید کرد: تصمیمات این کارگروه صرفاً برای کاهش مخاطرات کوتاه‌مدت و حفاظت از سلامت شهروندان اتخاذ می‌شود و شامل اقداماتی مانند تعطیلی مهدکودک‌ها، غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها و اعمال دورکاری در ادارات دولتی خواهد بود.

آلودگی هوای تهران در وضعیت “بسیار ناسالم”

بر اساس گزارش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص آلودگی هوا در پایتخت در روز پنج‌شنبه، به عدد ۲۲۵ رسید که نشانگر وضعیت «بسیار ناسالم» است. در برخی مناطق از جمله «دروازه دولت»، این شاخص تا ۲۳۶ افزایش یافته است — سطحی که خطرات جدی برای سلامت عمومی به دنبال دارد.

در حال حاضر، ۲۵ ایستگاه سنجش آلودگی در وضعیت قرمز و چندین ایستگاه دیگر در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارند. هیچ نقطه‌ای از تهران هوای قابل قبول یا پاک را تجربه نمی‌کند.

هشدار زرد برای ۱۱ کلان‌شهر

سازمان هواشناسی کشور نیز با صدور هشدار زرد نسبت به افزایش غلظت آلاینده‌ها در ۱۱ کلان‌شهر از جمله تهران، کرج، قزوین، مشهد، اصفهان، اراک، سمنان، تبریز، ارومیه، یزد و اهواز هشدار داده است. طبق پیش‌بینی این سازمان، در روزهای هشتم و نهم آذر، کیفیت هوا در اغلب این شهرها باز هم کاهش چشمگیری خواهد داشت.

آخرین تحولاتاجتماعیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۴۵۷۰۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر