روزنامه هفت صبح‌‌، گروه تلویزیون | حتی اگر منتقد سرسخت سریال‌های حال حاضر خانگی باشیم، نمی‌توان برخی ویژگی‌های خاص آن‌ها را نادیده گرفت از‌جمله بازی خوب دسته‌ای از بازیگران مرد و زن؛ چه در نقش اصلی و چه در نقش فرعی. به تناوب در این‌باره نوشتیم و گزارش امروز بر عملکرد چهار بازیگر زن متمرکز است. کسانی‌که نقشی کلیدی در سریال‌ها دارند و با چالش‌های مختلف مواجه هستند. عملکرد خوب دیگران را از یاد نبریم؛ مثل گلاره عباسی و هانیه توسلی در سریال «آکتور» .

هدی زین‌العابدین| رهایم کن
12 سال پیش سريال «سقوط يك فرشته» زمینه شهرت هدي زين‌العابدين را فراهم کرد. او در ادامه آهسته و پیوسته پیش آمد و حالا با کلی تجربه به سریال «رهایم کن» رسیده است. شخصیت مارال از قسمت اول تاکنون با چالش‌های متعددی روبه‌رو بوده؛ برادرش را در مبارزات سیاسی علیه حکومت پهلوی از دست داده و در روزهای پرستاری از فرزند حاتم (محسن تنابنده) عشقی آتشین میان او و حاتم در گرفته.

هاتف (هوتن شکیبا) نیز عاشق مارال شده و دود دوئل عشقی دو برادر به‌چشم مارال رفته؛ خاصه آن‌که گمان می‌برد حاتم مقصر مرگ برادرش است… هدی زین‌العابدین ریزه‌کاری‌های شخصیت را در نهایت دقت و وسواس به نمایش گذاشته؛ از مهر بی‌پایان به فرزند اوتیسمي حاتم تا خشم ناگهانی پس از مرگ برادر و البته رفتارهای زنانه و در عین حال مبادی‌آداب. نتیجه آن‌که مارال برگ برنده قصه «رهایم کن» شده و به‌زعم خیلی‌ها، شاه‌نقش کارنامه زین‌العابدین.

هستی مهدوی| آکتور
در فيلم «چهارشنبه» ساخته سروش محمدزاده اين فرصت براي هستي مهدوي‌فر‌ به‌دست آمد تا كنار شهاب حسيني خودي نشان دهد. موفقيت اين فيلم در جشنواره فجر و كسب جايزه هنر و تجربه باعث شد بازي مهدوي‌فر بیشتر به‌چشم بيايد. او در ادامه حضوری مستمر در فیلم‌ها و سریال‌ها داشت اما گویا یک اتفاق دیگر لازم بود تا توانایی‌اش بیش از پیش ظهور و بروز یابد. سریال «آکتور» نیما جاویدی این امکان را برای مهدوی‌فر فراهم کرده و حالا بازی او جزو امتیازات سریال است.

او نقش دختری به‌نام آلما را بازی می‌کند که درگیر مسائلی در زندگی شخصی است؛ مثل مشکل مالی و اعتیاد. آلما عاشق بازیگری است و به همراه علی و مرتضی در قبال دریافت پول هر بار وارد جلد شخصیت‌هایی می‌شوند تا مشکلی را حل کنند. آلما در قسمت اخیر، لباس زن افغانستانی بر تن کرد و با گویش آن‌ها حرف زد. او از پس این چالش به‌خوبی برآمد؛ همان‌طور که به‌خاطر بازی متفاوتش در نقش یک دختر معتاد به شیشه در قسمت‌های قبل «آکتور» تحسین شد.

بهاره افشاری| نیوکمپ
سال 84 و با سریال «او یک فرشته بود» به شهرت رسید و همچنان بازیگری محبوب است. بهاره افشاری حتی وقتی در مسابقه‌ای چون «شب‌های مافیا» شرکت می‌کند، می‌داند چگونه بهره لازم را ببرد. او این روزها سریال «نیوکمپ» را در شبکه خانگی دارد و چالش اصلی او به تم کمدی سریال برمی‌گردد.

افشاری یک‌بار با سریال تلویزیونی «دست بالای دست» کمدی را تجربه کرده بود اما «نیوکمپ» جدی‌ترین چالش او در این ژانر است. او در سریال منوچهر هادی نقش دختری ورزشکار را بازی می‌کند که قدرت بالا و واکنش‌های جسورانه‌اش بخشی از کمدی سریال را رقم می‌زند. چهره خونسرد و برخوردهای انفجاری کاراکتر، مهم‌ترین ویژگی‌های شخصیت است که افشاری به‌خوبی از پس آن برآمده.

سارا رسول‌زاده| قهوه ترک
تقدیر برای رسول‌زاده این بود که از دنیای ورزش به سمت هنر بازیگری کوچ کند. آن‌طور که خودش گفته به شکل اتفاقی مجری تلویزیون شد و آرام‌آرام سراغ علاقه‌اش که ریشه آن در دوران نوجوانی است، رفت. سریال تلویزیونی «پرده‌نشین» منجر به اتفاقی خاص برای رسول‌زاده نشد تا این‌که سریال خانگی «عاشقانه» نگاه‌ها را به سمت او چرخاند.

سریال تلویزیونی «نجلا» نقطه عطف دوم کارنامه رسول‌زاده است و حالا «قهوه ترک» می‌تواند اتفاق خاص دیگری برایش رقم بزند. او در سریال علیرضا امینی در نقش دو خواهر دو‌قلو بازیگر کرده و همین چالش اصلی‌اش محسوب می‌شود. سارا رسول‌زاده در قسمت اول «قهوه ترک» به‌خوبی توانست شمایل متفاوت دو خواهر را ارائه کند و به‌نظر می‌رسد با گره‌های داستان در قسمت‌های بعد، توانایی‌اش بیش از پیش در این سریال خانگی هویدا شود.

سایر اخبارکاربران ویژه - فرهنگیرا از اینجا دنبال کنید.