کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۴۹۰۴۴
تاریخ خبر:

هرآنچه باید از مراسم اهدای جوایز موسیقی گرمی بدانید

روزنامه هفت صبح | بعد از مراسم اسکار که با جنجال‌های پیرامونش برای اهالی سینما ناامیدکننده بود، مراسم یکشنبه‌ شب اهدای جوایز موسیقی گرمی توانست بخش دیگری از مخاطبان صنعت سرگرمی را راضی کند.شصت‌وچهارمین مراسم جوایز گرمی که با حضور بسیاری از ستارگان در رشته‌های مختلف موسیقی در لاس‌وگاس برگزار شد، همه آن چیزهایی که مخاطبان را به تماشای این مراسم وا دارد در خود داشت؛ از سخنرانی رئیس‌‌جمهوری اوکراین و همدردی با مردم جنگ‌زده گرفته تا درخشش خوانندگان در لباس‌های مد روز و تجلیل از ستارگان جوان عرصه موسیقی که پیش‌بینی می‌شد دست پر به خانه برگردند.

در این مراسم، گروه «سیلک سونیک» اندرسون پاک و برونو مارس جوایز اصلی یعنی جایزه بهترین ترانه و بهترین آهنگ سال را به خود اختصاص داد. آن‌ها توانستند با ترانه «در را باز بگذار» این دو جایزه مهم را برنده شوند.جان باتیست هم با هشتمین آلبوم موسیقی‌ استودیویی‌ خود به نام «ما هستیم» برنده یکی دیگر از مهم‌ترین جوایز گرمی شد و جایزه آلبوم سال را دریافت کرد. باتیست مجموعه‌ خود را از جنبش «جان سیاهان مهم است» الهام گرفت که مخاطبان بسیاری داشت. با این جایزه، باتیست اولین هنرمند سیاه‌پوستی است که پس از هربی هنکاک در سال ۲۰۰۸، این جایزه را می‌برد.

در بخش مهم دیگر این فستیوال موسیقی، همانطور که پیش‌بینی می‌شد اولیویا رودریگو، خواننده ۱۹ ساله، توانست با ترانه «گواهینامه رانندگی» جایزه بهترین هنرمند جدید سال را کسب کند. این هنرمند نوظهور در بخش بهترین اجرای انفرادی پاپ و بهترین آلبوم پاپ، هم رقبایش را کنار زد و هم خواننده برگزیده معرفی شد.در رده بهترین آلبوم‌های گفتاری شامل شعر، کتاب‌های صوتی و داستان، این بار باراک اوباما با کتاب صوتی زندگی‌نامه‌ خود به نام «سرزمین موعود» نتوانست در رقابت با نامزدهای دیگر، برای بردن سومین جایزه گرمی‌ شانسی داشته باشد و در این بخش، دان چیدل با اثر «ادامه بده: آثاری از جان لویس برای نسل جدید» پیروز این رقابت شد.

جان لویس که سال ۲۰۲۰ در ۸۰ سالگی درگذشت، فعال مدنی و عضو مجلس نمایندگان ایالات متحده بود. او علاوه بر فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی، به نوشتن هم روی آورده بود و برخی از آثارش جوایز متعددی گرفتند. تعدادی از برگزیدگان سایر بخش‌های مهم جوایز موسیقی گرمی که در ۸۶ رده تقسیم‌بندی می‌شود، عبارتند از:

بهترین اجرای گروهی پاپ: امالا راتنا زندیل دلامینی که به نام «دوجا کت» شناخته می‌شود و اس‌.زد.ای با ترانه «مرا بیشتر ببوس»
بهترین آلبوم پاپ سنتی: لیدی گاگا و تونی بنت با آلبوم «عشق برای فروش»
بهترین اجرای راک: گروه فو فایترز با اثر «روشن کردن آتش»
بهترین اجرای متال: گروه دریم تئاتر با اثر «بیگانه»

بهترین ترانه راک: گروه فو فایترز به دلیل آهنگ «انتظار در جنگ»
بهترین آلبوم راک: گروه فو فایترز با آلبوم «درمان در نیمه‌شب»
بهترین اجرای رپ: بیبی کیم به همراه کندریک لامار با اثر «ارتباط خانوادگی»
بهترین ترانه رپ: ترانه «زندان» با خوانندگی کانیه وست و جی‌زی

بهترین آلبوم جز همراه با آواز: اسپرانزا اسپالدینگ با آلبوم «آزمایشگاه داروسازی آهنگسازان»
بهترین آلبوم پاپ لاتین: الکس کوبا با آلبوم «مندو»
بهترین موزیک‌ویدئو: جان باتیست با اثر «رهایی»

زلنسکی؛ از نسل‌کشی در بوچا تا ‌سخنرانی در‌گرمی
در حالی که دو روز است ادعاهایی درباره کشتار غیرنظامیان در شهر بوچا در نزدیکی کی‌یف، پایتخت اوکراین صورت گرفته و روسیه به جنایت جنگی متهم شده و حتی سازمان ملل خواستار تحقیق در این زمینه شده؛ زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین از ظرفیت یک مراسم موسیقی، برای خطاب قرار دادن غربی‌ها در مورد وضعیت این کشور استفاده کرد.

زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین در مراسم جایزه گرمی ۲۰۲۲ به صورت مجازی شرکت کرد و از مردم خواست: «داستان ما را برای همه روایت کنید.» او در یک سخنرانی از پیش ضبط شده، ظاهر شد. این ویدئو ۴۸ ساعت پیش از برگزاری این رویداد در پناهگاهی در کی‌یف ضبط شده بود و به عنوان مقدمه‌ای پیش از اجرای زنده جان لجند پخش شد.

او در این پیام احساسی گفت: «جنگ؛ چه چیزی بیشتر در تضاد با موسیقی است؛ سکوت شهرهای ویران‌شده و مردمان کشته‌شده.» او ادامه داد: «عزیزانمان نمی‌دانند آیا ما دوباره با هم خواهیم بود یا نه. جنگ به ما اجازه نمی‌دهد انتخاب کنیم چه کسی زنده بماند و چه کسی در سکوت ابدی فرو رود.»

«موسیقیدانان ما به جای لباس رسمی اجرا زره به تن می‌کنند و برای زخمی‌ها آواز می‌خوانند. در بیمارستان‌ها؛ حتی برای کسانی که نمی‌توانند صدایشان را بشنوند؛ اما موسیقی راه خود را خواهد یافت. ما از آزادی خود در زندگی کردن، عشق‌ورزی و نغمه‌سرایی دفاع می‌کنیم. ما در سرزمین خود با روسیه می‌جنگیم که با بمب‌هایش سکوتی وحشتناک را می‌آورد. سکوتی مرگبار.»

زلنسکی از شرکت‌کنندگان در گرمی خواست با موسیقی‌ خود «سکوت را پر کنند» و «داستان ما را روایت کنند». سپس لجند در میان کسانی که لباس‌هایی به رنگ پرچم اوکراین به تن داشتند یا خود را با این پرچم آراسته بودند، برنامه اجرا کرد. موسیقیدانان، خوانندگان و شاعرانی از اوکراین هم به او پیوستند.

برخی معتقدند که سخنرانی زلنسکی در این مراسم که به نوعی یک جشن موسیقیایی است، در روزی که خبر داغ اوکراین، ادعای نسل‌کشی افراد زیادی در شهر بوچا است؛ اقدامی متناسب نبوده و همین موضوع می‌تواند شائبه در خصوص ادعاهای اوکراین پیرامون ابعاد این نسل‌کشی را افزایش بدهد.

کدخبر: ۴۴۹۰۴۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر