روزنامه هفت صبح| این روزها گمانه‌زنی‌های زیادی درباره لیست خروجی پرسپولیس انجام می‌شود. لیست‌هایی که اگرچه تفاوت‌هایی با هم دارند اما در چند نام بزرگ اشتراکاتی دارند. نام‌هایی که خاطرات شیرینی را برای پرسپولیس رقم زده‌اند اما به نظر می‌رسد دیگر وقت خداحافظی با آنها فرا رسیده است.

کمال کامیابی‌نیا: پس از 8 فصل حضور در پرسپولیس، حالا دیگر هواداران پرسپولیس باید با او خداحافظی کنند. او یکی از پرافتخارترین بازیکنان عصر جدید پرسپولیس است. کمال با این تیم 7 قهرمانی لیگ‌برتر، 2 قهرمانی جام حذفی، 5 قهرمانی در سوپرکاپ و دو نایب‌قهرمانی آسیا به دست آورده ‌ اما آمارها نشان می‌دهد که در پرسپولیس فصل آینده جایی برای او که حالا 34 ساله است، وجود ندارد. او در فصول گذشته بازیکنی تاثیرگذار برای پرسپولیس بود.

مخصوصا در دوران سرمربیگری برانکو. اما با آمدن یحیی به تدریج نقش کلیدی خود را از دست داد و کم‌کم تبدیل به یک بازیکن معمولی و در نهایت یک بازیکن نیمکت‌نشین شد. کمال در لیگ بیست و دوم 20 بار با پیراهن پرسپولیس به میدان رفت اما مجموع دقایق حضور او در زمین به 900 دقیقه یعنی به اندازه 10 بازی کامل هم نرسید.

آخرین حضور او در ترکیب اصلی پرسپولیس به بازی برگشت مقابل سپاهان برمی‌گشت که در نهایت با شکست خانگی سرخپوشان به پایان رسید. کمال بعد از این بازی نیمکت‌نشین و سکونشین شد و در 7 بازی فقط یک دقیقه به میدان رفت و عجیب اینکه در تمام این 7 بازی، پرسپولیس بدون او برنده از زمین خارج شد. کمال در فصول قبل‌تر، هر‌از‌گاهی گل‌های کلیدی و حساسی برای پرسپولیس می‌زد اما در لیگ بیست و دوم هرگز پایش به گلزنی باز نشد.

با توجه به سیستم مورد علاقه و جواب‌داده یحیی در اواخر فصل گذشته، پرسپولیس در میانه زمین فقط به یک هافبک دفاعی احتیاج دارد که سرلک گزینه اول اوست. سینا اسدبیگی جوان هم گزینه دوم یحیی است که نشان داده می‌تواند از پس وظایفش بربیاید. به این ترتیب همه شواهد حاکی از آن است که در فصل آینده نام کمال در فهرست پرسپولیس دیده نخواهد شد و او اگر می‌خواهد بازی کند، باید به تیم دیگری بپیوندد.

امید عالیشاه: او با 5 قهرمانی در لیگ‌برتر، دو قهرمانی در جام حذفی، 5 قهرمانی در سوپرجام و دو نایب‌قهرمانی در آسیا، از پرافتخارترین بازیکنان پرسپولیس است. نهمین فصل حضور او در پرسپولیس به بهترین و زیباترین شکل برای او به پایان رسید. به عنوان بازیکن ذخیره در فینال جام حذفی به میدان رفت و در آخرین دقیقه وقت‌های اضافی بازی با یک ضربه ایستگاهی حساب‌شده و هوشمندانه گل برتری و قهرمانی تیمش را مقابل استقلال به ثمر رساند.

این بازی احتمالا آخرین بازی و این گل احتمالا آخرین گل او برای پرسپولیس بوده است. عالیشاه در لیگ بیست و دوم 909 دقیقه با پیراهن پرسپولیس به میدان رفت. به اندازه 10 بازی کامل و فقط یک گل 3 امتیازی مقابل ذوب‌آهن در تهران به ثمر رساند. هر چه فصل به پایان نزدیک‌تر شد، دقایق بازی‌های امید برای پرسپولیس کمتر و کمتر شد و مشخص بود که یحیی دیگر روی او حساب چندانی نمی‌کند.

او حالا فقط یک مهره باتجربه بود که در بعضی از بازی‌ها برای استفاده از تجربه‌اش به میدان می‌رفت وگرنه در پازل تاکتیکی یحیی جای ثابت و مهمی نداشت. شاید اگر تعداد تعویض‌های مجاز هر تیم هنوز همان 3 تعویض قبل از دوران کرونا بود، دقایق بازی عالیشاه از این هم کمتر بود! پرسپولیس در پست‌هایی که او بازی می‌کند مهره‌های خوبی دارد و گفته می‌شود در فصل نقل و انتقالات هم به دنبال یکی دو بازیکن است که اگر جذب شوند، یحیی دیگر هیچ نیازی به عالیشاه نخواهد داشت.

مهدی ترابی، وحید امیری، محمد عمری، سعید صادقی، مهدی عبدی و … بازیکنانی هستند که یحیی برای فصل آینده روی آنها حساب بیشتری باز کرده است. احتمالا یحیی برای حفظ احترام کاپیتان، شرایط را برای او توضیح خواهد داد و نامش را در فهرست مازاد قرار خواهد داد تا اگر می‌خواهد بیشتر بازی کند، به تیم دیگری ملحق شود.

سیامک نعمتی: و در نهایت یکی از محبوب‌ترین، کم‌حاشیه‌ترین و آرام‌ترین بازیکنان پرسپولیس در چند فصل اخیر که او هم در این تیم به پایان خط رسیده است. او 6 فصل در پرسپولیس حضور داشته و حضورش در دو فصل اخیر به شدت کمرنگ و کم تاثیر بوده است. قبل از شروع لیگ بیست و دوم، به دلیل قرار گرفتن در لیست مازاد، تا مرز جدایی از تیم پیش رفت اما در نهایت ماندنی شد و البته خوب می‌دانست که این ماندن به معنای حضور در ترکیب ثابت نیست.

نعمتی در لیگ بیست و دوم فقط 174 دقیقه برای پرسپولیس به میدان رفت. این عدد در نیم‌فصل دوم به رقم عجیب 28 دقیقه کاهش یافت! او فقط در 3 بازی نیم‌فصل دوم بازی کرد، در دو بازی دیگر نامش در فهرست 18 نفره قرار داشت و در 10 بازی سکونشین بود! البته در جام حذفی شرایط برای او کمی متفاوت بود.

در دو بازی اول این جام مقابل ون پارس و سپاهان دقایق نسبتا زیادی بازی کرد و زننده یکی از 4 گل تیمش به سپاهان در اصفهان هم بود. آن گل با اینکه بغض نعمتی را شکست اما وضعیت او را در تیم تغییر نداد. یحیی همچنان به بازیکنان دیگری اعتقاد داشت و هیچ وقت به نعمتی روی خوش نشان نداد. با این حال این بازیکن هرگز حاشیه درست نکرد و در خدمت تیمش بود. او زننده یکی از تاریخی‌ترین گل‌های پرسپولیس در آسیا هم هست.

گل به السد قطر در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان آسیا که بازی را به تساوی کشاند و باعث صعود پرسپولیس به فینال این مسابقات شد. نعمتی شاید همین حالا هم از اینکه فصل گذشته با اصرار خودش در پرسپولیس ماند پشیمان شده باشد. او می‌داند که دیگر آینده‌ای در این تیم ندارد و این بار با قرار گرفتن نامش در فهرست مازاد کنار خواهد آمد و از تیم جدا خواهد شد.

تازه‌ترین تحولاتکاربران ویژه - ورزشیرا اینجا بخوانید.