روزنامه هفت صبح، آرش خوشخو | ‌۲۲فروردین ۱۳۵۷٫صفحه اول خبری از ناآرامی‌ها نیست.کلا خبر مهمی نیست. یا موج تظاهرات فروکش کرده موقتا یا بنا بر سانسور گذاشته شده است. قرار شده در خیابان شاهرضا دو خط ویژه اتوبوس کشیده شود. رادیو مسکو در برنامه‌ای مرحوم صادق هدایت را دوست خوب شوروی لقب داده است.

فیلم‌های زنان جنگجوی آمازون و همینطور یک عاشقانه فرانسوی به اسم پشت نیمه شب به برنامه سینماهای تهران اضافه شده‌اند. به علت موج گرما بستنی و نوشابه درآبادان کمیاب شده است. رئیس بخش چشم پزشکی دانشگاه اصفهان هم گفته که تلویزیون رنگی برای چشم خطر دارد. یک باند چهارده نفره ازپسران نوجوان در دورود کشف شده است که در ایام عید خانه‌های مردم بروجرد را سرقت می‌کرده‌اند و می‌بردند در دورود می‌فروخته‌اند. پسرها بین ده تا چهارده سال سن داشته‌اند.

۲۳ فروردین ماه ۱۳۵۷٫ سلطان بن عبدالعزیز وزیر دفاع عربستان با محمدرضا ملاقات داشته است. در کلیبر تبریز کودک شش ساله‌ای به نام سلدوز ربوده می‌شود و در حرکتی سنگدلانه جسدش را شبانه به داخل حیاط خانه‌اش می‌اندازند. آمار می‌گوید ۴۷ درصد مردم ایران باسوادند. ۵۸درصد مردان و ۳۵ درصد زنان.در مناطق شهری میزان باسوادی به میانگین ۶۵درصد می‌رسد. در تهران ۸۱درصد از مردان و ۶۷درصد از زنان باسواد بوده‌اند. مجموع باسوادهای بالای شش سال در تهران ۷۴درصد بوده است.

یعنی سال ۵۷ ،‌۲۶درصد اهالی بالای شش سال بی‌سواد بوده‌اند آن هم در تهران. فیلم زن عاشق مرد هوسباز با شرکت سرکار خانم ادویژ فنک در سینماهای تهران اکران شده است. پوران مصاحبه‌ای با اطلاعات انجام داده و دلیل کم کاری خودرا آشفتگی فضای موسیقی و میدان دادن به خوانندگان بی‌هنر دانسته است حتی در رادیو و هجوم صداهای بی‌احساس و آهنگ‌های بی‌نمک! او می‌گوید من نمی‌فهمم چگونه می‌توان از صدای امثال نوش‌آفرین و شهره لذت برد آن هم با بی‌مزگی آشکار صدایشان و خطاهایشان در خواندن! او ادامه می‌دهد:‌خوانندگان بد فضای موسیقی را مسموم کرده‌اند. بالاخره این که در شش ماهه انتهای سال ۱۳۵۶، ۱۵هزار راننده زن در تهران گواهینامه گرفته‌اند.

۲۴ فروردین ۱۳۵۷٫ صفحه اول باز هم خبری از ناآرامی‌ها نیست. ازدواج ژاکلین کندی با یک میلیاردر عرب خبر جالب صفحه اول است. ژاکلین عدنان خاشفی. در صفحه ۳ عکسی از پیاده‌روی در خیابان سیروس منتشر شده که یک چوپان دوازده گوسفند خودرا در پیاده‌رو مستقر کرده و بسته به سفارشات همانجا عملیات ذبح و آماده کردن گوشت را انجام می‌دهد! گزارشی کار شده از فروشگاه دو ایرانی در بورلی هیلز که به تازگی افتتاح شده و مخصوص گرانخرها و به‌خصوص هموطنان ولخرج است.

موسسین این فروشگاه نفیس که یک میلیون دلار صرف تزئینات داخلی آن شده است بیژن پاکزاد و داریوش محبوبی هستند. نبردهای لبنان موجب شده تا ۹هزار مسافر ایرانی در سوریه سرگردان باشند. فیلم مرثیه ساخته امیر نادری پس از ۴ سال توقیف اجازه نمایش پیدا کرده است. امشب ساعت نه و نیم فیلم آقای هالو ساخته داریوش مهرجویی از شبکه اول پخش خواهد شد. عزیز خورشیدی اهل تهران دستگیر شده است.

او دختر همسایه را اغوا کرده بود و قصد داشت او را به اهواز ببرد و به مبلغ بیست هزارتومان به گردانندگان دایره فحشا در این شهر بفروشد که با شکایت و پیگیری پدر دختر دستگیر می‌شود. تغییرات پیکان مدل ۵۷(۳۷) اعلام شده که شامل یازده تغییر در زه،‌گلگیر، دور چراغ‌ها،‌جلو پنجره و آرم پیکان است.می‌بینید! از همان سال‌ها تغییرات ماشین‌های ما در همین حد بوده. افسانه سرایی نکنیم.
از این‌که خبرها و اتفاقات جالب در ماه اول سال این‌قدر کم بوده شرمنده.

برای پیگیری اخبارکاربران ویژه - تک نگاریاینجا کلیک کنید.