روزنامه هفت صبح| یک: ‌توهین پلیس بلغارستان به گردشگرهای ایرانی عازم وارنا هر مخاطبی را خشمگین می‌سازد. به نظرم دولت باید در این‌جور موارد دخالت کند و واکنش نشان دهد. می‌دانم که گردشگرهای وارنا گردشگرهای ساحلی هستند و می‌روند شنا کنند و تفریحات دیگر. اما به‌نظرم دولت باید نشان دهد که حتی دولت توریست‌های عازم پوکت و وارنا و آنتالیا هم هست. به‌نظرم.

دو: برنامه مهمونی در حال طی مسیر افول است. سوالات تکراری و موقعیت‌های مشابه و مهمان‌هایی که برای مخاطب جذاب نیستند و اصرار طهماسب بر پیگیری تام و تمام الگوی اولیه و مهم‌تر از همه محدود شدن بهترین کاراکتر برنامه یعنی پشه.
‌‌
سه: واقعا قرار است حضور بانوان در تیزرهای تبلیغاتی محدود شود و ما در تبلیغ همه چی، مشاهده‌کننده جمع مردان باشیم؟‌ این تصمیم‌ها از کجا می‌آید آخر؟ ‌جناب رئیسی دیپلماسی مهم است اما حواستان به این سوی ماجرا هم باشد. اصلا درک نمی‌کنم گفتمان رادیکال و پرشور و شجاعانه در عرصه جهانی چگونه با این نگاه پیرانه‌سرانه رخوت‌آلود در عرصه اجتماع قابل جمع است؟‌ می‌گویید قابل جمع است؟‌ اشتباه می‌کنید!

چهار: محمد‌جواد خیابانی جنجالی درست کرده بی‌انتها. او ادعای همایون بهزادی در مورد دوپینگ بازیکنان تاج در دربی هفدهم در اردیبهشت ماه ۱۳۵۴ را در یک برنامه زنده شبکه سه،‌ وسط کشیده و آن را به‌عنوان یک واقعه تاریخی اثبات شده مطرح کرده است. بگذارید داستانش را برایتان بگویم. در آن سال همایون بهزادی سرمربی پرسپولیس بود.

او سال قبل در کنار آلن راجرز قرار داشت و حتی پیروزی شش بر صفر مقابل تاج را بسیاری پای او می‌نویسند که در غیاب راجرز تمرینات تیمی و تاکتیکی را برعهده داشت و خودش هم هت‌تریک کرد. او که آن سال‌ها مهم‌ترین و محبوب‌ترین بازیکن ایران محسوب می‌شد، در فصل سوم جام تخت جمشید سرمربی هم شده بود. تیمی که در فقدان حسین کلانی و جعفر کاشانی، آسیب‌پذیر شده بود.

هرچه بود در آن دربی کذایی پرسپولیس یکی از بهترین بازی‌های خود را به نمایش گذاشت و ۹۰ دقیقه در موضع هجومی قرار داشت و حجازی چهار واکنش نجات بخش داشت و حتی سه بار مدافعان تاج توپ را از روی خط دروازه بیرون کشیدند‌ (دو بار کارگر جم و یک‌بار باغوردانی) اما در نهایت با موقعیت‌سنجی و فرصت‌طلبی غلامحسین مظلومی و مسعود مژدهی، تاج سه بر یک این بازی را در پیش‌روی ۸۵هزار تماشاگر در ورزشگاه یکصدهزارنفری از حریفش برد.

بهزادی بین دو نیمه و بنا بر اطلاعاتی که به دستش رسیده بود تقاضای آزمایش دوپینگ به دلیل استعمال مواد مخدر برای هفت بازیکن تاج کرد. در واقع ادعایی بود که از سوی بهزادی اعلام شده بود و کسی هیچ‌وقت نتوانست صحت و سقم آن را متوجه شود. ناصرحجازی،‌ اکبر کارگر‌جم، ‌علی جباری، منصور پورحیدری، ‌مسعود مژدهی،‌ عزت جانملکی و رضا عادلخانی هفت بازیکن مورد اتهام بودند.

در انتهای بازی تست دوپینگ انجام می‌شود و عکس‌ها و تصاویر این تست هم وجود دارد. از این به‌بعد اما همه‌چیز مبهم است. بهزادی می‌گوید تست‌های دوپینگ مثبت بوده‌اند در حالی‌که به‌صورت رسمی این ادعا رد شده ‌است. بهزادی می‌گوید که تاج با اعمال نفوذ توسط خسروانی از این اتهام گریخت چرا که بازی‌های مقدماتی المپیک مونترآل هم در جریان بود و چهار نفر از این افراد بازیکن‌های تیم ملی بودند و امکان داشت محروم شوند.

اما تاجی‌ها این ماجرا را رد کردند و آن را ناشی از توهمات بهزادی می‌دانستند. به هرحال برخلاف حرف‌های علی جباری و منصور رشیدی و حسن روشن، این اتفاق یعنی آزمایش دوپینگ رخ داده و از آن هفت نفر این آزمایش به تقاضای همایون بهزادی انجام شده است اما پس از آن گزارش‌های رسمی بر عدم وجود دوپینگ و استعمال مواد مخدر دلالت دارند.

سایر اخبارکاربران ویژه - اجتماعیرا از اینجا دنبال کنید.