به گزارش هفت صبح،درحالی‌که منابع خبری از پیداشدن جسد راب راینر کارگردان و بازیگر سرشناس هالیوود و همسرش میشل سینگر راینر در خانه‌شان خبر داده‌اند، مجله پیپل به نقل از چند منبع آگاه گزارش داده است که قاتل این زوج، پسرشان نیک راینر است.

بدن بی‌جان راینر ۷۸ ساله و همسر ۶۸ ساله‌اش پس از آن یافت شد که نیروهای امدادی روز یکشنبه به خانه این زوج در منطقه برنت‌وود لس‌آنجلس فراخوانده شدند.

بر اساس اعلام اداره پلیس لس‌آنجلس (LAPD)، مرگ این زوج به‌عنوان یک قتل در حال بررسی است. گزارش شده که آن‌ها با ضربات چاقو به قتل رسیده‌اند.

چندین منبع به مجله پیپل گفته‌اند که عامل قتل، پسر این زوج، نیک است که پیش‌تر به طور علنی درباره مبارزه طولانی‌مدت خود با اعتیاد به مواد مخدر و دوره‌هایی از بی‌خانمانی صحبت کرده بود.