قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 8 مهر 1404 با افزایش سنگین قیمت‌ها در بازار ادامه پیدا کرد. انس جهانی در حال رکوردشکنی است.

به گزارش هفت صبح، قیمت طلای 18 عیار بعد از یکی دو روز استراحت و افزایش انتظارات برای اصلاح، دوباره صعودی شد و به بالای 10 میلیون و 500 هزار تومان رسید.

قیمت طلای 18 عیار

هر گرم طلای 18 عیار امروز با افزایش حدودا 150 هزار تومانی به 10 میلیون و 560 هزار تومان رسید و رکورد جدیدی را به ثبت رساند. 

قیمت جهانی انس طلا؛ رکورد پشت رکورد

قیمت جهانی انس طلا امروز سه شنبه 8 مهر 1404 باز هم به مسیر افزایشی خود ادامه دارد و از 3870 دلار هم عبور کرد. این اعداد برای اولین بار در تاریخ طلای جهانی به وقوع می‌پیوندد. 

قیمت دلار

دلار امروز نیز افزایشی بود و 112 هزار تومان را هم رد کرد. در حال حاضر قیمت دلار در بازار آزاد 112 هزار و 200 تومان است. 

قیمت سکه امامی و بهار آزادی

قیمت سکه امامی روز گذشته 112 میلیون بود اما امروز با افزایش 500 هزار تومانی به 112 میلیونی و 500 هزار تومان رسید. همچنین سکه بهار آزادی نیز 105 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود. 

تازه‌ترین تحولاتاقتصادیرا اینجا بخوانید.