قیمت دلار پیش از شروع معاملات روز سه‌شنبه، ۲۳ بهمن ۱۴۰۳، در بازار ارز آزاد تهران به ۹۱ هزار و ۳۶۵ تومان رسیده است. 

دلار روز یکشنبه 21 بهمن، کار خود را از ۸۸ هزار و ۸۳۰  تومان آغاز کرد و تا ۹۱ هزار و ۳۷۰ تومان پیش رفت.

یورو روز سه‌شنبه 24 بهمن، از پله ۹۵ هزار و ۱۹۰ تومان کار را آغاز می‌کند. کمترین و بیشترین قیمت یورو پیش از تعطیلی روز دوشنبه به ترتیب ۹۲ هزار و ۵۷۰ تومان و ۹۵ هزار و ۱۹۰ تومان گزارش شده است.

درهم امارات نیز روز یکشنبه 21 بهمن، ۲۵ هزار و ۹۵ تومان معامله شد. در حالی که کمترین قیمت درهم ۲۴ هزار و ۴۰۳ تومان و بیشترین قیمت آن ۲۵ هزار و ۹۵ تومان بود.

قیمت دلار روز دوشنبه 22 بهمن، در معاملات پشت‌خطی از 93 هزار تومان نیز عبور کرد اما هرچقدر به ساعات پایانی روز نزدیک می‌شویم، ارزان‌تر می‌شود که این مسئله را می‌توان نشانه‌ای مبنی بر نزولی شدن قیمت ارز در روز سه‌شنبه دانست.

برای پیگیری اخباراقتصادیاینجا کلیک کنید.