روزنامه هفت صبح| هفته پیش یک ویدئو با هشتگ ایران در یکی از شبکه‌های فضای مجازی بازدید بسیاری گرفت که باعث تعجب همه شد. یک مشاور املاک ایرانی از آپارتمانی 4میلیون دلاری (معادل 240 میلیارد تومان) در ولنجک فیلمبرداری کرده بود که تصاویر آن کاربران خارجی را شوکه کرد؛ نه از زیبایی بلکه از تناسب نداشتن قیمت با نما و متراژ این واحد آپارتمانی 4 خوابه در تهران.

در بین آنهایی که نظرشان را زیر فیلم نوشته بودند، آمریکایی‌ها بیشتر از بقیه از قیمت شوکه شده بودند و می‌نوشتند که با 4میلیون دلار می‌شود در هر ایالتی از آمریکا خانه بهتری خرید. مثلا آنیتا نوشته بود: «4 میلیون؟ با این عدد من می‌تونم یک خانه شگفت‌انگیز بخرم که پنجره‌هاش رو به تپه‌های هالیوود باز بشه»

البته یک نفر دیگر جواب او را داده و نوشته که «ممنون شوخی قشنگی بود ولی در آمریکا نمی‌شه خونه‌ای با این منظره را زیر 10میلیون دلار خرید». یک کاربر دیگر در همراهی با بقیه آمریکایی‌ها نوشته: «با 4 میلیون دلار می‌شه خانه کنار مدونا را خرید و همسایه او شد.» کاربر دیگری برای این دو نفر کامنت گذاشته که شاید در ایالت اوکلاهاما یا دیگر ایالت‌های مشابه اوضاع از همین قرار اما در نیویورک این خبرها نیست.

‌وارونه شدن مسئله در اتحادیه اروپا و استرالیا
اوضاع در انگلیس چطور است؟ اگر به اظهارنظر کامنت‌گذاران تیک‌تاکی اهل این کشور اعتماد کنیم گویا با این قیمت می‌شود یک خانه خیلی بزرگ‌تر در لندن خرید و تازه کمی تخفیف هم گرفت. از آن طرف آلمانی‌ها نوشته بودند که همین خانه را در آلمان با 20 میلیون دلار باید خرید. جالب اینکه یک استرالیایی هم مثل آنها نوشته بود که با این پول به آنها یک آلونک بیشتر نمی‌دهند. کاربر دیگری هم از کانادا نوشته: «داداش به خدا خیلی ارزونه».

از این آپارتمان چه می‌دانیم؟
اصل ویدئو را یک مشاور املاک بنگاه لاکچری در اینستاگرامش آپلود کرده. آن هم نه امروز بلکه حدود یک ماه پیش. این واحد که نشان داده می‌شود، طبقه هشتم از یک آپارتمان 10 طبقه است. آپارتمانی 360متری و چهار خوابه، با لوسترهای باکارات، کاشی‌های ایتالیایی، کابینت انزو، سه پارکینگ، لابی و لابی من (نگهبان) و سالن اجتماعات، استخر و سونا و جکوزی.

قیمت در این آگهی متری 10هزار دلار ارزیابی شده که از قضا می‌شود 3 میلیون و 600 هزار دلار. هر یک طبقه هم پنج درصد گران‌تر می‌شود (که یعنی معادل 35درصد برای این آپارتمان در طبقه هشتم) درنتیجه قیمت این خانه از 4میلیون دلار هم بیشتر و برابر 4میلیون و 860 هزار دلار است.

تازه‌ترین تحولاتکاربران ویژه - اجتماعیرا اینجا بخوانید.