به گزارش هفت صبح، رئیس سازمان امور اداری و استخدامی با اعلام جزئیات بازگشت ساعت کاری ادارات، مدارس و بانک‌ها گفت از اول مهرماه، ساعت شروع کار بانک‌ها ۷:۳۰ خواهد بود و کارکنان باید نیم ساعت قبل از این زمان حاضر باشند.

علاءالدین رفیع‌زاده با اشاره به مصوبه جدید دولت درباره ساعت کاری ادارات دولتی، اظهار داشت که ساعت فعالیت واحدهای نظامی، انتظامی و امنیتی از ۶:۳۰، واحدهای صنعتی از ۷:۰۰ و دستگاه‌های ستادی در تهران به صورت شناور بین ۷ تا ۹ صبح آغاز می‌شود. همچنین ادارات استانی از ساعت ۷ کار خود را شروع خواهند کرد.

وی درباره ساعات شروع کلاس‌های مدارس نیز توضیح داد که دبیرستان‌ها از ساعت ۷:۳۰ و مدارس ابتدایی از ساعت ۸ صبح فعالیت خود را آغاز می‌کنند و تاکید کرد که مدارس باید نیم ساعت قبل از شروع، دانش‌آموزان را پذیرش کرده و برنامه‌های فرهنگی و ورزشی را اجرا کنند.

 

برای پیگیری اخباراجتماعیاینجا کلیک کنید.