مرکز مدیریت راه‌های کشور از سنگین بودن ترافیک در برخی از محورهای ورودی پایتخت خبر داد و اعلام کرد تعدادی از مسیرهای منتهی به تهران با افزایش حجم خودروها مواجه هستند.

بر اساس آخرین گزارش منتشرشده، ترافیک در آزادراه قزوین – کرج – تهران، در محدوده حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا پل کلاک و همچنین محدوده وردآورد، سنگین گزارش شده است.

همچنین در آزادراه ساوه – تهران، مسیر حدفاصل نسیم‌شهر تا عوارضی تهران نیز با ترافیک سنگین مواجه است.

گزارش مرکز مدیریت راه‌های کشور حاکی از آن است که در محور شهریار – تهران نیز در برخی مقاطع، تردد خودروها به کندی انجام می‌شود. علاوه بر این، بزرگراه ورامین – تهران در محدوده قلعه‌نو نیز از دیگر مسیرهایی است که امروز با ترافیک سنگین روبه‌رو شده است.

در محور هراز نیز ترافیک در مسیر رفت و برگشت و در محدوده سه‌راهی چلاو سنگین اعلام شده است.

در مقابل، وضعیت تردد در برخی دیگر از محورهای مهم کشور روان گزارش شده است. بر این اساس، محورهای چالوس، فیروزکوه، جاده قدیم تهران – بومهن، آزادراه تهران – پردیس، آزادراه تهران – شمال و همچنین آزادراه قزوین – رشت در مسیر رفت و برگشت، بدون گره ترافیکی و با تردد روان در حال بهره‌برداری هستند.

محور مسدود

براساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، محور بندرعباس – لار در محدوده «کلمتعلی» تا اطلاع بعدی مسدود است و رانندگان باید از مسیر جایگزین کهورستان – منبع آب – بندرعباس برای تردد استفاده کنند.