روز گذشته تعطیلی چهارشنبه برای چندین استان از جمله استان های سمنان، خراسان جنوبی و خراسان شمالی اعلام شده بود و این تعطیلی برای تعدادی دیگر از استان ها نیز اعلام شده است.

روز گذشته تعطیلی چهارشنبه برای چندین استان از جمله استان های سمنان، خراسان جنوبی و خراسان شمالی اعلام شده بود و این تعطیلی برای تعدادی دیگر از استان ها نیز اعلام شده است اما هنوز خبری از تعطیلی تهران نیست و ادارات و بانک ها تا اطلاع ثانوی به فعالیت عادی خود ادامه خواهند داد.

رضا عبداله‌زاده روز دوشنبه در گفت‌و‌گویی بیان کرد: با توجه به برگزاری آیین بدرقه و وداع با رهبر شهید انقلاب حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای (ره) در شهر قم و مشهد و به منظور فراهم آوردن تسهیلات لازم برای حضور پرشور مردم شریف استان سمنان در این مراسم و همچنین با توجه به گستردگی تردد زائران از محور‌های مواصلاتی استان در روز‌های آتی بین شهر‌های قم و مشهد، تمام دستگاه‌های اجرایی، ادارات، بانک‌ها و موسسه‌های دولتی استان در روز‌های سه‌شنبه ۱۶ و چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۵ تعطیل خواهد بود.

وی افزود: خدمات ضروری و عمومی بدون وقفه ادامه دارد و واحد‌های کشیک دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها، مراکز امدادی، درمانی، امنیتی و انتظامی و واحد‌های عملیاتی خدمات‌رسان از این تعطیلی مستثنی است و طبق روال معمول به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

تعطیلی دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی روز چهارشنبه ۱۷ تیر

دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی در روز چهارشنبه ۱۷ تیر براساس دستور استاندار، تعطیل شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی با تأکید بر ضرورت فراهم سازی شرایط مناسب برای حضور گسترده و باشکوه مردم در آیین معنوی و تاریخی تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در مشهد مقدس، گفت: حسب دستور استاندار، تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات، نهاد‌های دولتی، مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها در روز چهارشنبه ۱۷ تیرماه تعطیل خواهند بود.

موهبتی تأکید کرد: با توجه به علاقه و ارادت عمیق مردم خراسان جنوبی به آرمان‌های انقلاب اسلامی و شخصیت والای رهبر شهید، تصمیم بر آن شد تا با تعطیلی ادارات در روز چهارشنبه، امکان حضور هرچه بیشتر اقشار مختلف مردم در مراسم تشییع در مشهد مقدس فراهم شود.

معاون استاندار با اشاره به برنامه ریزی‌های انجام شده برای اعزام زائران و علاقه‌مندان، افزود: تمامی دستگاه‌های اجرایی، خدماتی و امدادی استان موظف شده‌اند ضمن حفظ آمادگی لازم برای ارائه خدمات ضروری، نهایت همکاری را برای تسهیل اعزام و حضور مردم در این مراسم باشکوه به عمل آورند.

موهبتی با اشاره به اینکه زائران بیش از ۹ استان کشور برای حضور در مشهد مقدس از خراسان جنوبی عبور خواهند کرد، گفت: با تعطیلی روز چهارشنبه، شرایط خدمات‌رسانی دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های دولتی به این زائران عزیز نیز تسهیل می‌شود.

خدمات‌رسانی در مراکز امدادی، درمانی، اورژانس، آتش‌نشانی، نیرو‌های انتظامی و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان و عملیاتی طبق روال معمول و بدون وقفه ادامه خواهد داشت.

خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

استانداری خراسان شمالی اعلام کرد: براساس تصمیم اتخاذ شده، تمامی دستگاه‌های اجرایی استان روز چهارشنبه تعطیل خواهند بود تا مردم بتوانند با سهولت بیشتری در مراسم باشکوه تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد مقدس حضور یابند.

ادارات دولتی قم چهارشنبه تعطیل خواهند بود

معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری قم در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:ادارات دولتی قم، چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۵ تعطیل محدود خواهند بود.

مازندران روز چهارشنبه هم تعطیل شد

مهدی یونسی استاندار مازندران اظهار داشت: در ادامه حضور گسترده و باشکوه مردم در تشییع قائد شهید امت در مشهد مقدس، ادارات مازندران فردا تعطیل است. بانک‌ها و دستگاه‌های خدمات‌رسان فعال خواهند بود.

تعطیلی دانشگاه فرودسی مشهد تا ۱۸ تیر

بر اساس مصوبه هیئت‌رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد، تمامی فعالیت‌های آموزشی و اداری این دانشگاه که از سه‌شنبه ۱۶ تیرماه تعطیل شده بود تا پنجشنبه ۱۸ تیرماه نیز ادامه خواهد داشت.

تعطیلی ادارات سیستان و بلوچستان در روز چهارشنبه ۱۷ تیرماه

روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان اعلام کرد: همزمان با برگزاری آیین بدرقه و وداع با رهبر شهید انقلاب و با هدف فراهم کردن شرایط مناسب برای حضور گسترده مردم شریف استان در این مراسم باشکوه، تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات، بانک‌ها و مؤسسات دولتی استان روز چهارشنبه ۱۷ تیرماه تعطیل خواهند بود.

تعطیلی چهارشنبه ادارات گلستان

مجتبی جمالی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری گلستان گفت: با موافقت استاندار گلستان و رییس شورای اداری استان، فعالیت تمامی دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌های عمومی، موسسات و شرکت‌های دولتی استان در روز چهارشنبه ۱۷ تیرماه تعطیل خواهد بود.

تعطیلی چهارشنبه در استان ایلام

تمامی دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی استان در روز چهارشنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۵ به دستور استاندار ایلام تعطیل اعلام شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ایلام از تعطیلی تمامی دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی استان در روز چهارشنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۵ به دستور استاندار ایلام خبر داد.