کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۴۸۸۸
تاریخ خبر:

قتل مرد ساندویچ فروش در نامجو

قتل مرد ساندویچ فروش در نامجو

کارگر یک ساندویچ‌فروشی در محله نامجو پس از مشاجره با صاحب‌کارش به‌دلیل تأخیر در پرداخت حقوق، او را به قتل رساند و بلافاصله توسط پلیس دستگیر شد.

با دریافت گزارشی مبنی بر وقوع قتل مرد جوانی در یکی از ساندویچ‌فروشی‌های محله نامجو، موضوع به‌طور ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

در پی این گزارش، تیمی از کارآگاهان به همراه محسن اختیاری، بازپرس ویژه قتل شعبه اول دادسرای امور جنایی تهران، راهی محل حادثه شدند. در بررسی‌های اولیه مشخص شد مقتول، صاحب ساندویچ‌فروشی بوده که بر اثر درگیری با یکی از کارگران خود، جانش را از دست داده است.

بر اساس تحقیقات میدانی، درگیری زمانی رخ داده که کارگر جوان به‌دلیل تأخیر در پرداخت حقوقش با کارفرما مشاجره کرده و در ادامه،  او را به قتل رسانده است.

قاتل که پس از جنایت قصد فرار داشت، در عملیات سریع کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی دستگیر و به کلانتری ۱۰۶ نامجو منتقل شد. جسد مقتول نیز برای بررسی‌های تخصصی به پزشکی قانونی انتقال یافت.

تحقیقات درباره انگیزه دقیق این جنایت و جزئیات بیشتر پرونده  در اداره 10 پلیس آگاهی همچنان ادامه دارد.

 

سایر اخبارحوادثرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۳۴۸۸۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر