کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۷۵۸۶
تاریخ خبر:

پسر تهرانی عشقش را از خانه پدری ربود!

پسر تهرانی عشقش را از خانه پدری ربود!

پسر تهرانی به دلیل حسادت دختر مورد علاقه اش را ربود.

به گزارش هفت صبح، دختر جوان که از سوی پسر مورد علاقه‌اش به اتهام خیانت ربوده شده و مورد ضرب و جرح قرار گرفته بود پس از رهایی از چنگش، او را بخشید.

بعد از ظهر جمعه گذشته مرد جوانی با مراجعه به پلیس از ناپدید شدن دختر 20 ساله‌اش خبر داد. به‌دنبال اعلام ناپدید شدن شهره، تحقیقات به دستور بازپرس محسن اختیاری آغاز شد. در حالی که بررسی‌ها برای یافتن دختر جوان ادامه داشت، در کمتر از 24 ساعت او با سر و وضعی آشفته و ناراحت به خانه برگشت. دختر جوان مدعی شد از سوی پسری به نام سهیل ربوده شده و مورد ضرب و جرح قرار گرفته بود.
 

بدین ترتیب مأموران راهی خانه سهیل در جنوب تهران شده و او را بازداشت کردند. پسرجوان در بازجویی‌ها گفت: مدتی قبل با شهره آشنا شدم و قرار بود باهم ازدواج کنیم. اما یکی از دوستانم چند روز قبل به سراغم آمد و مدعی شد شهره را به همراه پسر دیگری دیده است.

 
 
 

اول توجهی نکردم اما وقتی دوستم دوباره به من گفت که شهره را با همان پسر دیده است خیلی عصبی و ناراحت شدم و به تصور اینکه او به من خیانت کرده است با شهره تماس گرفتم و از او خواستم به محل قرار بیاید. زمانی که سوار خودروام شد شروع به کتک زدن او کردم و چند ساعتی در خیابان سرگردان و بی‌هدف می‌گشتم.
 

بعد از آن با تهدید شهره را به داخل خانه‌ام بردم و زندانی‌اش کردم. در تمام این مدت شهره اصرار داشت که اشتباه می‌کنم و او به من خیانت  نکرده است. درنهایت هم از من خواست تا او را با دوستم روبه‌رو کنم. من هم از دوستم خواستم که به آنجا بیاید اما وقتی دوستم شهره را دید گفت اشتباه کرده و دختری که دیده است شهره نبوده و به او شباهت داشته است. من هم به اشتباهم پی بردم و از او دلجویی و رهایش کردم.
 

در ادامه دختر جوان با گذشت از پسر مورد علاقه‌اش او را بخشید.

برای پیگیری اخبارحوادثاینجا کلیک کنید.
منبع: رکنا
کدخبر: ۶۰۷۵۸۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر