کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۱۳۹۹
تاریخ خبر:

روش خاص پلیس راهور برای کنترل جاده‌ها در نوروز

روش خاص پلیس راهور برای کنترل جاده‌ها در نوروز

جانشین پلیس راهور گفت: ۷۰۰ دانشجوی دانشگاه علوم انتظامی به‌طور نامحسوس به‌دلیل ارتکاب تخلف راننده در اتوبوس‌ها حضور دارند.

سردار حسن مومنی، جانشین رئیس پلیس راهور فراجا، درباره مأموریت دانشجویان مأمور به کنترل تخلفات در حمل و نقل عمومی اظهار کرد: یکی از وظایف پلیس، کنترل نامحسوس خودروهای حمل و نقل عمومی است. در این راستا، ۷۰۰ دانشجوی تربیت‌یافته در دانشگاه علوم انتظامی به‌طور نامحسوس در اتوبوس‌ها حضور دارند. این دانشجویان که به‌عنوان بازرسان نامحسوس پلیس راهور فعالیت می‌کنند، به‌صورت نامحدود در این خودروها قرار می‌گیرند و تخلفات رانندگان را گزارش می‌کنند.

وی افزود: اگر خدای نکرده راننده‌ای تخلفی مرتکب شود، اولین پاسگاه به‌طور فوری مطلع می‌شود. حتی در مواردی که نیاز باشد، از ادامه تردد آن راننده جلوگیری خواهد شد و یا راننده‌ دیگری جایگزین می‌شود. این اقدامات در سراسر کشور و در تمام مسیرهای حمل و نقل عمومی انجام می‌شود.

سردار مومنی تأکید کرد: جدا از این، مردم نیز در صورت مشاهده تخلف، می‌توانند از طریق سامانه پیامکی ۱۱۰۱۲۰ تخلفات را گزارش دهند. در راستای گسترش این اقدام، تعداد بازرسان نامحسوس امسال به ۴۰۰۰ نفر رسیده است. این بازرسان به‌صورت کاملاً مردمی و داوطلبانه در این مأموریت‌ها مشارکت دارند و عملکرد خوبی از خود نشان داده‌اند.

وی در پایان گفت: هدف ما از این برنامه، ایجاد امنیت و نظم بیشتر در حمل و نقل عمومی است تا مردم با خیال راحت از این خدمات استفاده کنند. امیدواریم با همکاری بیشتر مردم و مسئولین، شاهد کاهش تخلفات و افزایش کیفیت خدمات حمل و نقل عمومی باشیم.​

 

منبع: شهر خبر
کدخبر: ۵۸۱۳۹۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر