چهره برجسته علویان سوریه ترور شد (عکس)

جسد برجستهترین شیخ علویان سوریه پس از دستگیری توسط شبه نظامیان حاکم بر این کشور همراه با جسد پسرش پیدا شد.
به گزارش هفت صبح به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، جسد شعبان منصور، شیخ علویان سوریه در حومه شهر سلحب در سواحل سوریه در حالی که درگیریها در شهرها برای دومین روز متوالی ادامه داشت، روی زمین پیدا شد.
منابع رسانهای سوریه از کشته شدن شیخ شعبان منصور (۹۰ ساله) و پسرش اهل روستای سقلبیه خبر دادند که او پس از ربوده شدن و دستگیری از خانهاش به همراه پسرش حسین توسط شبه نظامیان تحریر الشام پیدا شد. او برجستهترین نماد مذهبی مذهب علوی در سوریه محسوب میشد. منابع محلی اعلام کردند که او حتی قدرت صحبت کردن نیز نداشت.
اعتراضات مردم در شهرهای طرطوس و لاذقیه پس از آن شروع شد که مسحلین به شهرهای آنان هجوم برده و خون ریزی راه انداختند، منابع محلی فاش کردند که در یکی از این شهرها شبه نظانیان مردان را از زنان و کودکان جدا کرده و مردان به گلوله بستند. با این حال مسلحین حاکم بر سوریه با ادعای اینکه مردم این شهرها حامی بشار اسد، رئیس جمهور مخلوع این کشورند به کشتار آنان ادامه میدهند.
از سویی دیگر یک منبع برجسته در اداره امنیت عمومی حاکمان جدید سوریه خبر داد که با حکومت نظامی و منع آمد و شد که قرار بود صبح امروز به پایان برسد در شهرهای لاذقیه و طرطوس تمدید شده و شبه نظامیان درحال گشت زنی و آغاز حملات به روستاها و شهرکهای اطراف این دو شهر هستند.