قاب تاریخ| افزایش تولید پیکان، کودکی طناز طباطبایی، انقلاب ۵۷ و انار کیلو ۸۰۰تومانی!
![قاب تاریخ| افزایش تولید پیکان، کودکی طناز طباطبایی، انقلاب 57 و انار کیلو 800تومانی!](https://cdn.7sobh.com/thumbnail/SZr4gcr5dvgE/mplrKFaRlbMrw__LR0BO23SAIhAOCfR1Ma8tLslqfPIK7hlu9F8UXyyFd47s988b/%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8+57.jpg)
عکسهایی از مشاهیر تاریخ معاصر ایران، شهرهای ایران، خودروهای نوستالژیک، عکسهای فوتبالی و...
هفت صبح| با قاب تاریخ به ایران قدیم سفر و یادی از گذشته می کنیم. در تهیه این مجموعه، از تصاویر کمتر دیده شدهای استفاده شده که تماشای آنها خالی از لطف نیست.
قاب نوستالژی 1
وقتی روزی ۲۷۱ پیکان تولید میشد! ۴۰ سال پیش روزنامه اطلاعات ۱۴ بهمن ۱۳۶۳ خبری درباره افزایش تولید پیکان منتشر کرد.
قاب نوستالژی 2
سینما سپیده در سالهای قبل از انقلاب؛ سینما سپیده (دیانا) در سال ۱۳۲۲ با ظرفیتی بالغ بر ۶۰۴ نفر در یک سالن افتتاح و در سال ۱۳۸۳ سالن دومی با ظرفیت ۸۴ نفر به این سینما اضافه شد. معمار این سینما وارطان هوانسیان است./انتخاب
قاب تاریخ
در حاشیه پیروزی انقلاب - بهمن 1357
قاب نوستالژی 2
انار یزد کیلویی 800تومان! زمستان ۱۳۸۴. عکس از هنگامه فهیمی.
قاب مشاهیر
عکسی از کودکی طناز طباطبایی را ببینید. او حالا 41ساله است.