تتر با ۱۲۷ میلیارد دلار اوراق خزانه آمریکا، از کره جنوبی پیشی گرفت

تتر با افزایش داراییهای خزانهداری خود به ۱۲۷ میلیارد دلار، از کره جنوبی پیشی گرفت و جایگاه خود را در بازار جهانی اوراق خزانه آمریکا تثبیت کرد.
شرکت تتر، صادرکننده استیبلکوین USDT، با دارایی ۱۲۷ میلیارد دلاری در اوراق خزانهداری آمریکا، از کره جنوبی پیشی گرفت و به هجدهمین دارنده بزرگ این اوراق در جهان تبدیل شد. در گزارش تاییدیه سهماهه دوم سال ۲۰۲۵، تتر اعلام کرد که ۱۰۵.۵ میلیارد دلار از این داراییها بهطور مستقیم و ۲۱.۳ میلیارد دلار بهصورت غیرمستقیم در خزانهداری آمریکا سرمایهگذاری شده است. این رقم نسبت به سهماهه اول، ۷ میلیارد دلار افزایش یافته است. پیشتر، در ماه مه، تتر با دارایی ۱۲۰ میلیارد دلاری در اوراق خزانه، از آلمان نیز پیشی گرفته بود.
براساس دادههای دولت آمریکا، داراییهای تتر از کره جنوبی با ۱۲۴.۲ میلیارد دلار بیشتر است و به میزان اندکی کمتر از عربستان سعودی با ۱۲۷.۷ میلیارد دلار قرار دارد. تتر اکنون بیش از کشورهایی مانند نروژ، هند و برزیل اوراق خزانه آمریکا دارد که این وضعیت برای یک شرکت خصوصی در حوزه داراییهای دیجیتال بیسابقه است.
گسترش داراییهای خزانهداری تتر همزمان با افزایش فعالیتهای استیبلکوین USDT است؛ ارزش بازار این استیبلکوین از ابتدای سال ۲۰۲۵ تاکنون ۱۹ درصد رشد کرده و به ۱۶۳.۶ میلیارد دلار رسیده است. این افزایش نشاندهنده تقاضای جهانی رو به رشد برای استیبلکوینهای با پشتوانه دلار است. مدیرعامل تتر، پائولو آردوینو، با انتشار یک پیام طنزآمیز در شبکه اجتماعی X، این موفقیت را جشن گرفت و تاکید کرد که اعتماد به تتر در حال افزایش است.