کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۴۰۱۱۰
تاریخ خبر:

تهیه کننده معروف به دلیل دو قتل و چند تجاوز، ۱۴۶ سال زندانی شد

تهیه کننده معروف به دلیل دو قتل و چند تجاوز، 146 سال زندانی شد

تصور کنید: چراغ‌های نئونی، موسیقی بلند، مواد مخدر روی میز... و ناگهان، دو زن جوان؛ یکی مدل موفق، دیگری معمار با استعداد دیگر نفس نمی‌کشند.

 این داستان واقعی دیوید برایان پیرس است؛ تهیه‌کننده‌ای که پشت صحنه هالیوود، زندگی دو نفر را گرفت و چندین زن را قربانی کرد.

تهیه کننده هالیوود به دلیل دو قتل و چند تجاوز، 146 سال زندانی شد

به گزارش ال ای تایمز، روز چهارشنبه، قاضی لس‌آنجلس حکم سنگینی داد: ۱۴۶ سال زندان! عدد را اشتباه نخوانده‌اید او واقعا به 146 سال حبس محکوم شده است.

کریستی جایلز و هیلدا مارسلا کابرالس-آرزولا دو زنی که کشته شدند فقط می‌خواستند شب خوبی داشته باشند. نوامبر ۲۰۲۱، با پیرس و دوستش برانت آزبورن به مهمانی رفتند. صبح برگشتند به آپارتمان لوکس او در بورلی هیلز. بعد؟ فاجعه.

توضیحات دادستانی 

دادستانی می‌گوید پیرس داروی بیهوش‌کننده به آن‌ها داد. یکی شب اول کشته شد و دیگری 11 روز جنگید اما در نهایت او هم کشته شد. پیرس ۱۱ ساعت صبر کرد، پلاک ماشین را برداشت، و آن‌ها را جدا جدا به بیمارستان برد – بدون تماس با اورژانس!

اما این فقط نوک کوه یخ بود. از ۲۰۰۷ تا ۲۰۲۱، هفت زن شجاع جلو آمدند و گفتند: «او به ما تجاوز کرد!». پیرس اما مطابق انتظار همه را انکار کرد.

دادستان ناتان هوکمن پس از اعلام حکم گفت: «این عدالت برای قربانیان است. فنتانیل نه تنها کشت، بلکه زندگی‌ها را در وحشتناک‌ترین شکل دزدید.» حالا پیرس تا آخر عمرش پشت میله‌های زندان است.

تازه‌ترین تحولاتحوادثرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۴۰۱۱۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر