کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۴۴
تاریخ خبر:
گفت و گوی اختصاصی با دوستان نزدیک دو شهید

جان‌هایی که فقط اسم نبودند

جان‌هایی که فقط اسم نبودند

روایت زندگی و شهادت نجمه، فرشته، پرنیا، مهدی، امیرعلی، نیلوفر و پارسا در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به تهران

هفت صبح| به همان اندازه که صلابت ایستادگی مردم در برابر تجاوز دشمن به آسمان مقدس میهن زیباست، تماشای از دست رفتن جوانان رعنای این مرز و بوم هر ایرانی را داغدار می‌کند. در حمله 23 خرداد ماه سال 1404 توسط رژیم صهیونیستی تعدادی از شخصیت‌های ارشد سیاسی و دانشمندان رده بالای هسته‌ای هدف قرار گرفته و به شهادت رسیدند. اما آنها با کشتار مردم عادی نشان دادند که ناجوانمردانه در برابر ملت ایران نیز قدعلم کرده‌اند. در این گزارش نگاهی به زندگی برخی از شهیدان عزیز می اندازیم.

 

گفت و گوی اختصاصی با دوستان نزدیک دو شهید 

نجمه، دختری از تبار طراوت

«نجمه را به خنده‌هایش می‌شناختیم.» این جمله‌ای است که یکی از صمیمی‌ترین دوستان زهرا شمس معروف به نجمه در ابتدای صحبت‌های خود راجع به این شهیده جوان می‌گوید. نجمه شمس 25 سال داشت و فارغ‌التحصیل رشته آی تی از دانشگاه علم و فرهنگ تهران بود. پدر او دکتر مسعود شمس قائم مقام وزیر علوم است و نجمه کارمند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بود.

images

این خانواده در همسایگی دکتر طهرانچی زندگی می‌کردند که در جریان حمله به محل سکونت این دانشمند هسته‌ای؛ منزل مسکونی دکتر شمس و خانواده‌اش نیز دچار آسیب‌های جدی شده بود. به گفته دوست صمیمی نجمه او بر اثر موج شدید انفجار به بیرون از خانه پرتاب شده و همین سبب شد که به شهادت برسد. دوست صمیمی نجمه که در شوک از دست دادن رفیق شفیق خود سوگوار و اندوهگین است برای اینکه بر قلب خانواده نجمه مرهمی بگذارد،تمایلی به فاش شدن نامش ندارد.

 

دوست نجمه در مورد او می‌گوید:«از مهم‌ترین علاقه‌مندی‌های نجمه طبیعت گردی و سفر و دوچرخه سواری بود.او با گروه‌های مختلف دوچرخه سواری و کوهنوردی همراه می‌شد و به هیچ چیز به اندازه دوچرخه سواری و سفر علاقه نداشت.» این خانم جوان در ادامه می‌گوید:«نجمه دختر بسیار خوشرو و منطقی و مهربانی بود.او شخصیت به شدت منعطفی داشت و نگاه او به هر چیز انسانی بود.

 

چون با طبیعت هم عجین بود روحیه لطیف و با طراوتی داشت.او سرزنده و شاد بود و طرفدار زندگی کردن شادمانه بود.اگر کسی حال خوبی نداشت او را به زندگی و طبیعت گردی دعوت می‌کرد.» دوست نجمه ادامه داد:«او دوست بسیار خوبی بود و من گمان می‌کردم سالیان سال می‌توانم با او دوستی کنم.او بسیار اهل خانواده بود و دختر خیلی خوبی برای خانواده‌اش بود.» دوست نجمه در پایان می‌گوید که زمان تدفین این شهیده جاویدنام هنوز مشخص نشده است.

 

پایان سوارکاری پرسرعت مرد صبور

بامداد شنبه 24 خرداد ماه امسال در جریان حمله نیروهای صهیونیست به مناطق مسکونی نوبنیاد یک راکت به منزل مسکونی مهدی پولادوند سوارکار حرفه‌ای اصابت کرد و موجب شهادت او و پدر و مادر و خواهرش شد. گفته شده که مهدی پولادوند صاحب یک برادر نیز هست که او از شر دشمنان در امان مانده و تنها بازمانده خانواده پولادوند است.

شهادت+مهدی+پولادوند،+سوارکار+ایرانی+و+خانواده_اش+در+حمله

رضا الله‌دادی مشاور فدراسیون چوگان که خود نیز در مسابقات سوارکاری صاحب افتخارات زیادی است،‌به عنوان یکی از نزدیکان مهدی پولادوند که از سال‌ها قبل او را می‌شناخت با خبرنگار هفت‌صبح گفت‌وگو کرده و درباره این جوان شهید گفت:«مهدی 28 سال داشت و مدرک تحصیلی او فوق دیپلم بود.او جزو سوارکاران البرز بود و در استان البرز هم پایگاه سکونتی و سوارکاری داشت اما منزل مسکونی خانوادگی‌اش در میدان نوبنیاد بود.»

 

الله‌دادی در ادامه افزود:«مهدی جوان فروتن و بسیار مودبی بود. او سوارکاری کوشا بود و هیچ وقت اجازه نمی‌داد که شرایط بدنی‌اش از حالت خوب و استاندارد خود خارج شود یا افت کند.» رضا الله‌دادی در ادامه در مورد خاطرات خوب خود با مهدی پولادوند گفت:«چند سال قبل در باشگاه سیاه‌پوش لواسان او را می‌دیدم که با دو مربی مطرح کشور کار می‌کرد.

 

نگهداری او از کره اسب‌ها بسیار عالی بود و طوری با کره اسب‌ها کار می‌کرد که به اسب فشار نیاید و همیشه به فکر سلامتی اسب بود. او برای سوارکاری هرگز عجله نمی‌کرد و سعی می‌کرد آهسته اما حرفه‌ای به پیشرفت برسد. همین روال را برای شاگردان خودش هم داشت چون به حدی از پیشرفت حرفه‌ای رسیده بود که دیگر خودش مربی سوارکاری شده بود و چنان با مهارت و دقت به شاگردان مبتدی آموزش می‌داد که من هرگز ندیده بودم کسی از او ایرادی بگیرد.

 

همه می‌گفتند که او یک مربی و سوارکاری پهلوان صفت بود.» در حالی که در اخبار ابتدایی محل شهادت مهدی پولادوند و خانواده‌اش استان البرز ذکر شده بود اما الله‌دادی درباره این موضوع می‌گوید:«منزل مسکونی این خانواده شهید در میدان نوبنیاد بود و در این منطقه به شهادت رسیدند.» به گفته رضا الله‌دادی پدر مهدی پولادوند از جانبازان جنگ تحمیلی ایران و عراق بود.

 

شهادت ورزشکار پدل ایران 

سحرگاه روز جمعه درپی حمله تروریستی رژیم صهیونی پارسا منصور از بازیکنان پدل ایران نیز که پس از تمرین راهی منزل شده بود به درجه رفیع شهادت رسید.

پارسا+منصور

 

آخرین قهرمانی امیرعلی

امیرعلی امینی نام نوجوان تکواندو کاری است که در جریان تجاوز اسرائیل در بامداد جمعه در خانه مسکونی‌اش واقع در شهرک شهید چمران به شهادت رسید.بعد از انتشار خبر شهادت امیرعلی و پدرش، هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو گفت:«امیرعلی یکی از نونهالان خوب کشورمان که متولد سال 92 و دارای کمربند مشکی دان یک بود در این رشته ورزشکار و قهرمان خوبی بود.»ساعی در ادامه گفت:«بسیار جای تاسف دارد که اسرائیل غاصب به کودکان و افراد عادی هم رحم نمی‌کند.امیدوارم همه دنیا جنایات اسرائیل را محکوم کنند.»

2867781_494

 

فرشته‌ای که فرشته شد

فرشته باقری فرزند سردار سپهبد شهید محمد باقریفرشته باقری فرزند سردار سپهبد شهید محمد باقری، رئیس ستادکل نیروهای مسلح که به‌عنوان خبرنگار گروه فرهنگی در خبرگزاری دفاع مقدس،فعالیت می‌کرد در جریان تجاوز صهیونیست‌ها به همراه پدرش به مقام شهادت رسید.هادی کهندل مدیر عامل خبرگزاری دفاع مقدس درباره فرشته گفته بود که از شش سال قبل با او همکار بوده‌اند.

 

سردار محمد باقری پدر فرشته برادر کوچکتر شهید حسن باقری بود. محمد باقری از ۸ تیر ۹۵ با حکم رهبر انقلاب جایگزین حسن فیروزآبادی در ستاد کل نیرو‌های مسلح شد. ستادکل نیرو‌های مسلح ایران تحت امر رهبر انقلاب  فرماندهی  سه نیروی مسلح: ارتش و سپاه و پلیس ایران را عهده‌دار است.

 

حسن باقری، از فرماندهان اطلاعات نظامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در جنگ تحمیلی بود.وی در عملیات‌های فتح‌المبین، بیت‌المقدس و رمضان فرمانده قرارگاه نصر بود و عملیات را هدایت و فرماندهی می‌کرد، همچنین به‌عنوان فرماندهی قرارگاه نصر، در اجرای عملیات آزاد‌سازی خرمشهر نقش مؤثری را ایفا کرد.

 

شهید باقری اوایل سال ۱۳۵۹ به عضویت سپاه درآمد و در واحد اطلاعات مشغول به‌خدمت شد و نام مستعار «حسن باقری» برای ایشان در نظر گرفته شد. با شروع جنگ تحمیلی نقش ویژ‌ه‌ای در سامان‌دهی اطلاعات ایفا کرد و به جمع‌آوری نقشه‌ها و پیاده کردن وضعیت مناطق عملیاتی روی آنها، اقدام کرد و برای ارزیابی توان و استعداد دشمن، با چالاکی و شجاعت پیش می‌رفت. فعالیت‌های مثبت او در این زمینه با سازماندهی عناصر اطلاعاتی و برگزاری آموزش مختصری برای آنها، منجر به راه‌اندازی واحد اطلاعات عملیات در ستاد عملیات جنوب گردید.

 

در نهایت حسن باقری در نهم بهمن ماه ۱۳۶۱ برای شناسایی و آماده‌سازی عملیات والفجر مقدماتی در خطوط مقدم چنانه (منطقه فکه) در سنگر دیده‌بانی مورد هدف گلوله خمپاره دشمن قرار گرفت و به شهادت رسید.

 

قصه گیسوی خونین پرنیا

گیسوهای خونین پرنیا روی تشک تختخوابش در حالی که زیر آوار به شهادت رسیده، تصویر تلخ این روزهاست که در فضای مجازی عواطف عمومی را جریحه دار کرده است. پرنیا به همراه برادر خود به نام پرهام و پدر و مادرش در جریان تجاوز بی‌رحمانه اسرائیل در بامداد جمعه 23 خرداد به شهادت رسیدند. این دختر 24 ساله به همراه خانواده خود در منطقه ستارخان تهران زندگی می‌کردند.پرنیا کارمند بانک ملی بوده اما آنچه مردم این روزها در فضای مجازی پرنیا را با آن می‌شناسند؛ ذوق شاعری این شهیده جوان است. پدر و مادر پرنیا هر دو بازنشسته بودند.مادرش بازنشسته بانک ملی و پدرش بازنشسته آموزش و پرورش.برادر او نیز دانش آموز بود.

Untitled

 

شهادت خانم مربی و خانواده‌اش

نیلوفر قلعه‌وند ورزشکار حرفه‌ای ایرانی که سال‌ها به عنوان مربی پیلاتس در ایران به خصوص در شهر اصفهان فعالیت می‌کرد در حمله اسرائیل به مناطق غیر نظامی ‎ایران جان خود را از دست داد.او به همراه پدر و مادر خود صبح جمعه ۲۳ خرداد در حملات هوایی اسرائیل به تهران به شهادت رسید.

نیلوفر قلعه‌وند

 

برای پیگیری اخبارحوادثاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۰۱۶۴۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر