کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۹۳۵۳۸
تاریخ خبر:

زن تهرانی را ربودند و دلار خواستند

 زن تهرانی را ربودند و دلار خواستند

گروگان‌گیری برای دریافت دلار با اقدام سریع پلیس ناکام ماند و زن ربوده‌شده سالم آزاد شد.

سرهنگ صادق ضرونی اعلام کرد: پس از تماس یکی از شهروندان با پلیس و گزارش ربایش همسرش توسط فردی ناشناس، بلافاصله بررسی موضوع و شناسایی و دستگیری فرد گروگان‌گیر در دستور کار قرار گرفت.

وی توضیح داد: با حضور مأموران در محل کار زن ربوده‌شده و انجام تحقیقات میدانی مشخص شد که وی پس از پایان ساعت کاری، همراه با همکارش که صندوق‌دار رستوران بود، از محل خارج شده و سپس توسط همسر آن همکار به مکانی نامعلوم منتقل شده است.

ضرونی افزود: مأموران با بهره‌گیری از روش‌های نوین پلیسی، محل اختفای متهم را شناسایی کردند و پس از اخذ مجوز قضایی، در عملیاتی غافلگیرانه وارد مخفیگاه شدند. متهم که با سلاح سرد قصد درگیری داشت، خلع سلاح و دستگیر شد.

سرکلانتری یکم پلیس پیشگیری پایتخت در پایان گفت: گروگان آزاد و متهم به کلانتری منتقل شد. وی در بازجویی‌ها به جرم خود اعتراف کرد و انگیزه‌اش را دریافت دلار به ارزش حدود یک میلیارد ریال عنوان کرد.

 

سایر اخبار حوادث را از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۵۹۳۵۳۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر