کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۹۶۸۰۷
تاریخ خبر:

افزایش ۹ برابری جمعیت فلسطین پس از ۶۸ سال

افزایش ۹ برابری جمعیت فلسطین پس از ۶۸ سال

مرکز آمار فلسطین روز یکشنبه و در سالروز اشغال فلسطین اعلام کرد: جمعیت فلسطین از سال ۱۹۴۸ تا پایان سال ۲۰۱۵ میلادی با افزایش ۹ برابری به حدود ۱۲٫۵ میلیون نفر رسیده است.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، براساس گزارش مرکز آمار فلسطسین، شمار مردم فلسطین از سال ۱۹۴۸ میلادی ۹ برابر شده است.

بر اساس این گزارش شمار فلسطینی ها در سال ۱۹۴۸میلادی (۶۸ سال پیش) ۱٫۴ میلیون نفر بوده که در یک هزار و ۳۰۰ شهر و روستای فلسطین زندگی می کردند.

مرکز آمار فلسطین همچنین افزوده است: ۸۰۰ هزار نفر از مردم فلسطین از منازل خود در شهرها و روستاهای فلسطین آواره و به کرانه باختری، غزه و کشورهای عربی همسایه مهاجرت کرده اند.
همچنین رژیم صهیونیستی از سال ۱۹۴۸ تا کنون ۷۷۴ شهر و روستا را اشغال و ۵۳۱ شهر و روستا را نیز تخریب کرده است.

نظامیان صهیونیستی نیز در این مدت ۷۰ جنایت و کشتار را علیه مردم فلسطین انجام داده اند و شمار قربانیان فلسطینی که توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده اند به ۱۵ هزار نفر رسیده است.

بر اساس آمار برآورد می شود، شمار فلسطینی هایی که تا سال ۲۰۱۵ در سرزمین های اشغالی و مرزهای تاریخی فلسطین زندگی می کنند ۶٫۲ میلیون نفر بوده که این آمار تا سال ۲۰۲۰ میلادی به ۷٫۱ میلیون نفر خواهد رسید.

همچنین ۲۸٫۷ درصد آوارگان فلسطینی در ۵۸ اردوگاه در داخل و خارج فلسطین زندگی می کنند. بر این اساس، ۱۰ اردوگاه فلسطینی در اردن، ۹ اردوگاه در سوریه، ۱۲ اردوگاه در لبنان، ۱۹ اردوگاه در کرانه باختری و ۸ اردوگاه فلسطینی در باریکه غزه مستقر است.

امروز پانزدهم ماه می شصت و هشتمین سالروز اشغال فلسطین یا روز نکبت است.

۶۸ سال پیش اشغالگران صهیونیست در روزی که فلسطینیان «یوم النکبه» می خوانند؛ پس از یورش به ۷۷۴ روستا و شهر در سرزمین فلسطین و کشتار ۱۵ هزار غیرنظامی مسلمان و مسیحی، بازماندگان را به کرانه باختری رود اردن، باریکه غزه و کشورهای همسایه مانند سوریه، اردن و لبنان تبعید کردند.

آخرین تحولاتجهانرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۹۶۸۰۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر
 
  • heretic

    آره دیگه بایدم رو به افزایش باشه ، اگه ن باشه تعجبه. خرج و مخارجشون که داره تامین میشه ،پس نگران چی باشن

  • khas

    خوب که چی به ما چه ربطی داره مگه مردم ما دارن پشت سرهم خودکشی میکنن برای اونا مه مه

  • ناشناس

    این به این معنیه که هم امید به زندگی بال ایی دارن هم عروسی هاشون به راهه هم زاد و ولدشون و هم نون و آبشون.یار و غمخوارشون هم که ماییم ولی کسی نیست که غم خود مارو بخوره و هر ردز شاهد خودکشیهای فجیع نباشی م خودکشیهایی که اونقدر انگیزه قوی دارن ک ه وحشتناک ترین و قطعی ترین شیوه رو انتخا ب میکنن???

  • allllll

    پول های وام ۷۰۰۰ هزار دلاری ایران داره ب هشون میسازه